Šta planira Radomir Antić? Pozivi stižu...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.12.2019.
12:12
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji selektor našeg nacionalnog tima dobija ponude, ali izgleda da sada ima neke druge planove.

EPA/JULIO MUÑOZ
EPA/JULIO MUÑOZ

Povezane vesti

Od rastanka sa kineskim Hebeijem 2015. godine, Radomir Antić ne žuri za nekim novim angažmanom.

Između ostalog, na tu temu je, uoči večerašnjeg duela dva njegova nekadašnja kluba, Atletika i Barselone, govorio u intervjuu za ''Mundo Deportivo'', gde je otkrio da za sada ne razmišlja o nastavku trenerske karijere.

''Trenutno uživam u trenutnoj situaciji. Ja sam deka, imam četvoro unučadi i to je privilegija života. Pomažem im da porastu i jako mi je lepo'', istakao je Antić i pohvalio se da je ovih dana njegova najstarija unuka osvojila jedan teniski turnir.

Potvrdio je da povremeno dobija određene ponude, ponekad ima i možda neosnovanih medijskih spekulacija, ali po svemu sudeći Antić je bliži odluci da se penzioniše.

"Ne nedostaje mi trenerski posao. Do sada sam sam odlučivao o sebi i ne kajem se. Tačno je da me ponekad pozovu da preuzmem neki tim, ali, želim da živim svoj život.

Živeo sam na različitim mestima u različitim kulturama i na različitim kontinentima, i znam šta to znači. Ne mogu da se žalim, fudbal mi je dao mnogo i sada je vreme da se skrasim'', poručio je Antić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Sunday, 01.12.2019
21:02

Gospodin po svim pitanjima!

avatar
Marko HM
Sunday, 01.12.2019
14:48

Jedini pravi. Legenda!

avatar
REVØLT
Sunday, 01.12.2019
13:17

Bas (mu se) ne zuri:-D Ne bi smeo Ljubisa da nas vodi na EP, treba ga smeniti i pre baraza, ali, nisam za to da na to mesto dodje neki mlad i neiskusan trener, to svakome od njih treba da bude kruna karijere i najveca moguca cast, a ne poligon za vezbu.