Šta se dešava sa Boaćijem? Evo šta je Milojević otkrio novinarima!

Autor: Pavle Knežević
utorak 13.02.2018.
20:59
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde kaže da je očekivao i ovakvu utakmicu i ovakvog protivnika. Drago mu je da tim stvara šanse, a ući će kad bude trebalo.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević veruje da je važno da je njegov tim stvarao šanse protiv CSKA, a realizacija će se popraviti treningom. Šanse su iste kao što su i bile, veruje on.

"Mogu da budem zadovoljan igrom u većem delu utakmice. Oba tima su igrala posle pauze, a velika je razlika između prijateljskih i takmičarskih utakmica. Generalno smo očekivali ovakav CSKA kakvog smo danas videli...Očekivali smo tvrdu utakmicu, jer je ovo tek prvo poluvreme u dvomeču.

Mislim i dalje da je CSKA favorit, to je ozbiljna ekipa, ali smo i mi danas pružili korektnu partiju, dobru igru. Imali smo nekoliko izglednih situacija, ali to je ono o čemu sam pričao, da odbrana CSKA, još da je igrao Ignaševič, ima odigranih 1.000 odigranih utakmica zajedno. Ozbiljna odbrana u Evropi sa liderom Akinfejevom, koji je pokazao svoju klasu
", rekao je Milojević.

Utakmica je završena 0:0, ali Zvezda je imala više šansi. Da li ste nezadovoljni rezultatom zbog toga?

"Šanse k'o šanse, dobro je da ih pravimo. Danas se pokazala klasa Akinfejeva, takve su utakmice, u njima nema mnogo šansi, tko da treba i najmanja da se iskoristi. Pravili smo šanse i protiv Zenita, ali nije bilo realizacije. Radićemo na treningu na tome. Dobro je da pravimo šanse, a ima i ta stvar da možda uđe kada je najpotrebnije i najslađe", rekao je Milojević.

Da li su Zvezdine šanse sada veće ili manje?

"To je hipotetičko pitanje u ovom trenutku. Sigurno da ćemo i kolega i ja analizirazi ovu utakmicu i probati da ispravimo greške. Kakve god da su bile šanse pre ove utakmice, takve će biti i u Moskvi. CSKA je favorit, nismo bežali od toga. Znali smo da možemo da se nosimo sa svima, da se nikoga ne plašimo. Imamo osam dana da se sredimo, a imamo i domaće prvenstvo između", rekao je Milojević.

On je kazao da Boaći nije bio u sastavu preventivno.

"Osetio je bol, a teren je izuzetno težak. Nismo hteli da rizikujemo ništa. Postojao je veliki rizik od obnavljanja povrede. Nikada neću rizikovati sa zdravljem fudbalera, ali očekujemo da će biti spreman za revanš, za prvenstvo ne znam", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasa SS
Wednesday, 14.02.2018
08:09

Ako ne dovedeš plejmejkera zgazićemo samo eventualno Radnički.nNemoguće je da ne znaš Miloje ili ne želiš da priznaš da nema igrača koji misli o timu, nudi se, traži loptu...nJeste CSKA ozbiljan i vrlo jak tim, ali zar bi trebalo neko drugi da nam bude reper!?nŠtoperi šalju loptu na palac i traže usamljeno Pešića (koji je 4 puta slabiji igrač od Boaćea) ili Žule i Rodić moraju da veslaju sa strane i centriraju pa šta bude...nTanko, pretanko...

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 14.02.2018
00:03

Utakmica je završena 0:0, ali Zvezda je imala više šansi....Ljudi imali posed 70 % ,šutnuli na gol 20 puta ,8 u okvir ,vi dva šuta u okvir ,pet ukupno i kaže imali više šansi...kakvi ste vi manipulatori

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 15.02.2018
02:58

Tu si ti da nam objasnis mi nismo gledali i ne znamo kakve smo sanse imali. Mnogo si nesrecan, poradi na tome.

avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 15.02.2018
15:53

Ja govorim o Realu kada je CR stigao,i Realu sada.Ne znam kakve to veze ima sa Gigsom,Skolsom itd...Meni je trn u oku kad vidim da se unapredjena verzija Inzagija proglasava za najboljeg igraca ikada,pored fudbalera (carobnjaka) kakvi su bili Maradona,Krojf,Ronaldo,Ronaldinjo,Zidan...Ja volim fudbal,i smeta mi kad ga neko tako vredja (A nazvati CR-a najboljim ikada je velika uvreda).

avatar
Al(a)din
Tuesday, 13.02.2018
22:41
avatar
Alister Krouli
Tuesday, 13.02.2018
22:33

Destrukcija fudbala na delu. Za dva dana cemo da vidimo i druge iz 1945.

avatar
zg partizan igokea
Tuesday, 13.02.2018
23:11
avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 14.02.2018
02:06

Na koj nacin je Grcka osvojila EP 2004, na koj nacin je Celsi izbacio Barselonu iz 1/2 LS 2012. cini mi se, ili Inter 2010.?