Šta se dešava sa Ozilom?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.12.2017.
18:23
Izvor: Sportske.net

Vengerova pesimistička poruka...

Epa/Dan Himbrechts
Epa/Dan Himbrechts

Povezane vesti

''Todbžije'' večeras igraju poslednju utakmicu u 2017. godini, u 17:30h počeo je njihov duel sa Vest Bromvič Albionom, a ono o čemu se najviše piše u toku ovog meča jeste odsustvo Mesuta Ozila.

Pre početka utakmice, Arsen Venger je otkrio da odlični vezista ne igra zbog povrede kolena i da je pod upitnikom i njegov nastup u sredu, kada se igra londonski derbi - duel Arsenala i Čelsija.

''Da, male su šanse, bar na osnovu onoga što mi je rečeno'', istakao je Venger.

Ozil je bio u usponu forme u poslednje vreme, doneo je pobedu Arsenalu protiv Njukasla, potom je pogodio i protiv Liverpula (3:3). Njegov povratak na teren očekuje se narednog vikenda, kada će ''Tobdžije'' igrati protiv Notingem Foresta u FA kupu.

Uporedo sa njigovim večerašnjim izostankom, u engleskim medijima ponovo počinju podsećanja da mu ugovor ističe na leto i da su za njegove usluge zainteresovani Mančester junajted i Barselona.

Inače, tokom prvog poluvremena meča sa Kristal Palasom beležimo još jedan peh za ekipu Arsenala, povredu Seada Kolašinca koji je u 37. minutu morao da izađe iz igre, pa je i njegov nastup protiv Čelsija pod velikim znakom pitanja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Sunday, 31.12.2017
21:01

Šteta. Navijači Arsenala bi se onda izvlačili da su zbog toga izgubili, kao da on nije apsolutno najgori igrač na svakoj utakmici protiv Čelsija.

avatar
proyectant
Monday, 01.01.2018
10:49

Nama je Celzi redovna musterija. ;)

avatar
Che Wolfasin
Monday, 01.01.2018
11:21

Juče smo izgubili 2 boda jer je sudija nepotrebno svirao penal. Čelzi neka samo dođe da igra fudbal kao Liverpul, pa ko pobedi pobedi. Ja sam se pomirio sa tim da Arsenal sa ovakvim timom nije za top 4 i da treba da osvoji LE. Čak bi mi bilo i draže da osvoje LE nego da budu 4 u PL.