Šta se desilo, Zidan eliminisao tandem pre kraja prvenstva!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 19.07.2020.
09:28
Izvor: Sportske.net

Real demantovao vesti, ali sve ostalo okruženo zidom ćutanja. Da li je ovo jasna poruka...

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Real slavi 34. titulu, onako kako se Garet Bejl ponašao poslednjih nedelja, kao i posle pobede koja je značila krunu je jasno pokazalo šta misli o Zidanu i njegovoj odluci da ga zakuca na klupu.

Sa druge strane iako je Zidan demantovao sukob, svakome je jasno da je Velšanin posle svih gafova, počev od pokazivanja da mu je golf važniji od fudbala, pretvaranja da je zaspao na klupi i još nekih stvari postao persona non grata u Madridu.

Ali, neće otići, njegov menadžer je već saopštio Realu da Britanac želi da ostane do kraja ugovora vrednog 17 miliona po sezoni, koji ističe tek za dve godine.

Prošle sezone je bio spreman da ode u Kinu za 100 miliona dolara koje bi zaradio u tri godine, Real se povukao u poslednji čas i sada verovatno proklinju tu odluku.

Zidan nije pozvao Bejla za poslednji beznačajni meč protiv Leganjesa. "Onda Sero" javlja da je sam Bejl insistirao da ne igra, a da mu se priključio Džejms Rodrigez koji želi da napusti klub i koji nije bio pozivan u četiri od poslednjih pet mečeva, odnosno odigrao je tek par desetina minuta nakon restarta.




Klub je noćas demantovao da su igrači tražili da budu izostavljeni, ali neće ih biti u konkurenciji. Povređeni nisu, to je sigurno, sve ostaje obavijeno velom tajne. Da li je Zidan ovim potezom rešio da im poruči da su nepoželjni, ili je nešto drugo u pitanju, tek i Rodrigez ima ugovor na još sezonu, ali on želi da ode za razliku od Bejla. Takođe je ljut što ga prošlog leta nisu prodali Atletiku.

Bonus baner

Bilo kako bilo, Real neće kupovati dok se ne oslobodi nekoliko igrača, pisali smo da žele velike uštede, nakon čega bi eventualno doveli jednog vezistu i napadač, ako Luka Jović bude prodat. To neće biti mega transferi, Perez je već rekao da za tako nešto nema para ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Sunday, 19.07.2020
10:46

Bas je velika tajna..svaki dan pisete isto-Bale i Rodrigez vec sezonama nisu nosioci igre u Realu,ali imaju ogromne ugovore i ne pada im na pamet da odu..crno na belo