Šta trener kaže na Mitrovo isključenje?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.08.2015.
18:13
Izvor: Sportske.net

Menadžer Njukasl Junajteda Stiv Meklaren stao je u odbranu srpskog internacionalca Aleksandra Mitrovića istakvaši da je sudija prestrogo isključio napadača "Svraka" u duelu sa Arsenalom.

nufc.co.uk
nufc.co.uk

Povezane vesti

Fudbaleri Njukasla poraženi su na otvaranju četvrtog kola od Arsenala a rezultatskom neuspehu kumovao je i srpski internacionalac Aleksandar Mitrović koji je zaradio crveni karton u ranoj fazi utakmice.

Bivši napadač Partizana i Anderlehta nagazio je protivničkog igrača što je glavni arbitar kaznio direktnim crvenim kartonom, a odmah nakon utakmice menadžer Njukasla stao je u odbranu srpskog reprezentativca.

"Više puta sam pogledao sporni detalj, nije postojala namera! Mitrović je gledao u loptu i nije imao nameru da povredi protivničkog igrača. Radi se o prestrogoj odluci glavnog arbitra" rekao je Stiv Meklaren.

Menadžer "Svraka" dodao je da nema razloga da se Mitroviću uzima za zlo to što je danas zaradio direktan crveni karton i ponovo istakao da su arbitri morali bolje da odrade svoj posao.


"Možda su ove subote sudije bile prezauzete gledanjem nekog derbija dana, umesto da obrate veću pažnju na utakmicu na kojoj su delile pravdu" zaključio je bivši selektor Engleske.

Njukasl se nakon četiri odigrane utakmice nalazi u zoni ispadanja sa svega dva osvojena boda, a ostaje da se vidi kako će FA okarakterisati Mitrovićev prekršaj i koliko će utakmica propustiti srpski reprezentativac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Petković
Sunday, 30.08.2015
03:05

a penal za arsenal ?

avatar
Aleksandar St.
Saturday, 29.08.2015
21:32

Kad si vec spomenuo sudije mogao si da kazes i da isti nisu videli cist penal nad belerinom....mozda ovaj start nije bio za crveni ali je njukastl u danasnjem mecu svakako zasluzio crveni....odavno nisam video ekipu da je oavko grubo i ostro igrala kao danas njukastl....a umesto sto kritikujes sudije mogao bi svoju ekipu da naucis da igra fudbal a ne kung fu da izvode po terenu....

avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Saturday, 29.08.2015
20:19

Tviter,FB,Instagram..mozes svuda napisati sta mislis..a ovde ne mozes jel ce ti ukinutu komentar za najmanji prostakluk,znaci najmanji!Ovde za Ronalda ne smes nista lose napisati a kamo li da pogresis slovo naprimer i napises Penalda..nema ga tvoj komentar ,momentalno..kao ni ovaj sto nece biti pusten!Zato necu komentarisati ovu nepravdu..toliko od mene!!

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 29.08.2015
19:24

Nadam se da ce FA ukinuti ovaj crveni

avatar
Sir Alex
Saturday, 29.08.2015
20:46

Pa smesno bi bilo da to ne urade.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 29.08.2015
23:42

Mariner je mnogo grijesio na ovom mecu sledi mu kazna

avatar
mrancic
Saturday, 29.08.2015
19:02

Meklaren ce dobiti otkaz do januara.Veoma neuspesan trener

avatar
Veliki Lyon
Saturday, 29.08.2015
18:27

Ostart start nema sta, ali za crveni nije. Kad se setim Maticu onaj sta je uradio sa nogom pa nije sudija ni svirao faul(kad je matic natrcao nanjega i bio iskljucen) ovo je realno prestrogo!

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 29.08.2015
18:25

Definitivno prestrogo dosudjen crveni.