Stara škola, potez Viktora Valdesa će vas oduševiti!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 04.09.2019.
21:25
Izvor: Sportske.net

Legenda preuzela mladi tim Barselone i postavila neobično pravilo.

Epa/Andreu Dalmau
Epa/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Od ovog leta brigu o najboljim mladim fudbalerima Barselone preuzeo je Viktor Valdes

Legenda kluba biće na čelu Huvenil A grupe, odnosno mladića starosti do 19 godina koji se polako pripremaju za veliku scenu na Kamp Nou.

Jedno od prvih pravila nekadašnjeg golmana Barse jeste da svaki član tima mora da ponese pet evra sa sobom na svakoj utakmici.

Razlog?

Poznato je koliko mnogo novca zarađuju fudbaleri koji još uvek nisu formirani kao ličnosti, često se mnogi talenti izgube upravo iz tog razloga, pa je Valdes sada odlučio da mladići moraju da se vraćaju kućama gradskim prevozom kako bi naučili lekciju o skromnosti što je oduvek bio "lajtmotiv" La Masije.

Stara škola, nema šta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nerealno realan
Wednesday, 04.09.2019
23:09

kakva glupost. Nece oni biti nista skromniji dokle god sa 13-14-15-16 godina potpisuju ugovore koji su za drugu decu, decu nefudbalere misaone imenice. Sa tom decom od samog pocetka treba pricati, i pricati i pricati, a ne uslovljavati ih da idu kuci autobusom ili kako god.. Ovo veze nema sa starom skolom.

avatar
Brainless
Monday, 09.09.2019
09:37

sa svom decom bi trebalo pricati, jer i medju decom nefudbalera (kako ih ti nazivas) ima bahatih dece bogatasa, razmazenih i naprosto imbecila. Kao sto i medju fudbalerima ima divnih i skromnih ljudi. Imas tu i Kasiljasa (pre 18te branio LS), Raula. Pirla, Bufona... od mladjih tu su ti Arnold i Robertson iz LFCa, Kin iz Juvea, Ziricenko iz sitija... i da ne nabrajam dalje. Oni su svoje pare zaradili nije im ih niko dao, znas odricali su se 16 godina zivota da bi ti za njih cuo kad potpisu ugovor i cesto se obliyivao njihovom platom, nespreman da rayumes kroy sta je sve potrebno proci da bi se na bilo kom nivou bavio sportom, a posebno profesionalno i jos posebnije fudbalom. IMA MILIJARDU KLINACA A RETKI SU MESI I RONALDO, ya ostale ni ne cujes