Stigao Mesijev odgovor, u centru pažnje novinar, a i ko se krije iza njega!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 31.01.2021.
12:53
Izvor: Sportske.net

Argentinac spremio tužbu!

Beta/AP Photo/Miguel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Lionel Mesi neće sedeti skrštenih ruku na procurele informacije o detaljima njegovog ugovora sa Barselonom.

Manje od 12 sati nakon što je list "El Mundo" objavio detalje Mesijevog ugovora, Argentinac je najavio tužbu protiv tog lista, ali to nije sve, na sud će morati i autor teksta. Po sredi je ime novinara koji se potpisao kao autor ovog članka, a u pitanju je Marti Sabaljs. 

Inače, on je od ranije poznat u Kataloniji kao novinar Hosepa Marije Bartomeua, te i danas blizak saradnik trenutno v.d. predsednika Karlosa Tusketsa. Sabaljs intenzivno sarađuje s Tusketsom i Bartomeuom još od 2014. godine. Zanimljivo je i to da je Tuskets ne tako davno javno rekao da je Mesijev ostanak finansijski najgora moguća stvar za Barselonu, a da je u to rekao u intervjuu za Marija Sabaljsa i pomenuti "El Mundo".

Tu nije kraj, jer Mesijevi advokati neće tužiti samo novinara i list "El Mundo", već i osobe unutar kluba i članove bivše uprave koji stoje iza ovoga. Između redova, može se zaključiti da će Mesi udariti na Bartomeua i njegove ljude i da će završiti na sudu sa bivšim predsednikom. 

Mesijevi advokati navodno veruju da mogu da uđu u trag procurelim informacijama, koje su pravno strogo poverljive i da mora da postoje odgovorni ljudi koji se kriju iza svega.

Istovremeno, predsednički kandidat Đoan Laporta, pružio je podršku Mesiju i poručio da će mu pomoći u borbi protiv svih koji kaljaju njegovo, ali i ime kluba ovim potezom...


Da li ste čuli za Godo grupaciju? Da li znate ko su vladari iz senke u Barseloni? Zašto se baš sada pojavio ugovor i...
Posted by Sportske.net on Sunday, 31 January 2021

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke