Stigao u Milan kao veliko pojačanje, sada traži formu sa omladincima

Autor: Nikola Miloradović
petak 19.10.2018.
18:56
Izvor: Sportske.net

Malerozni fudbaler će morati da brusi formu u Primaveri.

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Sećamo se kako je Milan leta 2017. godine doveo 11 novih igrača, a među njima je bio i desni bek Atalante i potencijalni reprezentativac Italije Andrea Konti.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je blistao u dresu Atalante, zaigrao je i za seniorsku selekciju "Azura", a odmah po dolasku u Milan doživeo je tešku povredu.

Upisao je svega pet zvaničnih nastupa za "Rosonere" od kako je stigao, proveo je više od godinu dana van stroja zbog povrede, a sada se vratio treninzima.

Ipak, najpre će zaigrati za omladince Milana, što je potvrdio i njegov agent Mario Đufredi.

"Trenira sa timom, u narednih 15 dana će igrati za Primaveru i onda će se postepeno vraćati. Nastup na derbiju? Ne, apsolutno ne.

On ima veliku želju, ali je veoma izbalansiran momak i porodica i devojka su uz njega. Povrede nas nikada nisu naterale da negativno mislimo o njegovom fudbalskom životu. Uvek smo bili pozitivni.

Sada je blizu povratka i konačno vidi svetlo na kraju tunela. Jasno, biće mu potrebno vremena. Iskustvo koje sam stekao sa drugim igračima koji su doživeli teške povrede je da su prvih tri do četiri meseca problematični. Ne sme da misli da će odmah sve biti kao pre, potrebno mu je vreme da se privikne
", izjavio je Đufredi.

Konti je pre povrede važio za jednog od najtalentovanijih italijanskih fudbalera, nadamo se da će nastaviti tamo gde je po dolasku u Milan nesrećno stao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Friday, 19.10.2018
20:33

Primadona i primabalerina, ima noge kao cackalice isto kao i Kastiljeho.

avatar
rossonero_t
Friday, 19.10.2018
20:03

Pa normalno kad covek nije igrao skoro 2 godine, jok odmah ce u prvi tim 🤣😂