Stigla i potvrda, Barsin razgovor sa legendom, Valverde uskoro bivši?

Autor: Beta Beta
nedelja 12.01.2020.
12:16
Izvor: Beta

Mediji na Pirinejima tvrde da je sve gotovo.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Ćavi je za 17 godina u Barseloni osvojio 25 trofeja i igrač je sa najvećim brojem odigranih utakmica katalonskog kluba. Iz Barselone je otišao 2015. godine u katarski Al Sad, gde je prošlog maja završio karijeru. On je trenutno trener tog kluba.

Trener Barselone Ernesto Valverde pod velikim je pritiskom zbog lošijih rezultata, a posle eliminacije u polufinalu Superkupa od Atletiko Madrida (2:3).

Brojni španski mediji spekulisali su da bi Ćavi mogao da ga zameni, a AS je preneo da mu je uprava kluba ponudila ugovor.

Kako su preneli britanski i španski mediji, Ćavi je potvrdio da je razgovarao sa sportskim direktorom Barselone Erikom Abidalom, ali nije naveo detalje.

"Ne mogu ništa da kažem, došli su da pričaju sa mnom i razgovarali smo o mnogim stvarima. Izvinjavam se što ne mogu da pružim više informacija. Ne mogu da krijem da sanjam o trenerskom poslu u Barseloni, to sam rekao u više navrata u mnogim intervjuima, svi znaju da navijam za Barselonu iz srca", rekao je Ćavi.

On je naveo da je sada koncentrisan na posao u katarskom klubu i da daje sve od sebe da ekipa prikaže najbolju igru i rezultate.

Katalonski mediji prenose danas da je španski stručnjak zamolio za više vremena u donošenju odluke, spekuliše se da naginje ka odluci da sačeka još pola godine to jest da se završi sezona pa tek onda preuzme Barselonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Sunday, 12.01.2020
15:28

Ima logike dovođenje potpuno neiskusnog Xavija, sa obzirom da je Barsi već odavno neophodan ne samo iskusan trener, već i neko iz trenerskog vrha, barem iz top 10, Po istoj logici bi sadašnji trener, na vrhuncu podrške od svih u klubu (Bartomeua, uprave, pa sve do igrača) mogao da bude bivši u sred upropašćene sezone. :D

avatar
Rise up
Sunday, 12.01.2020
14:17

Nije Cavi iskusan ali svakako da je bolje da on bude trener nego Valverde. Forsirao bi napadacki i brzi fudbal. Barem da gledamo lepe utakmice ,mislim da se svima smucio kukavicki stil Valverdea.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 12.01.2020
13:42

Dobar drug sa mesijem i nece imati autoritet...dobra vest