Stiže Anćeloti, ali ne tamo gde su ga svi očekivali!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 12.12.2019.
10:29
Izvor: Sportske.net

Njegov agent otputovao na pregovore, da li je ovo rasplet?

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Karlo Anćeloti posle smene u Napulju ne želi dugo da čeka na posao. On će prihvatiti ponudu da se vrati u Englesku, a njegov agent je otišao na ostrvo.

Očekivali smo ga u Arsenalu, ali to se izgleda neće desiti.

"Guneri" oklevaju, veruje se da naginju ka drugom rešenju, želeli bi Artetu koji traži garancije da će mu biti dato dovoljno vremena da sprovede projekat koji želi. On neće da rizikuje budućnost u Sitiju zbog nekog kratkog povratka na "Emirejts", a "Građani" hoće da Španac ostane i nasledi za par godina Gvardiolu.

Videćemo šta će od svega biti, a Anćelotiju ostaje klupa Evertona.

Dankan Ferguson će "Karamele" voditi za vikend protiv Junajteda, ali sigurno je da će klub iz Liverpula angažovati trenera već naredne nedelje.

Šta se nudi Anćelotiju?

Ugovor na dve i po godine, nema brojki, ali kažu da je suma ogromna, uz to imaće transfer budžet, Everton je već potrošio ogroman novac, ali ne odustaju, i pored slabih rezultata. Do kraja sezone Anćeloti mora da ih stabilizuje, a onda napadne veće stvari.

Podsetimo, Karleto je radio u Čelsiju početkom veka, osvojio duplu krunu u prvoj sezoni, zatim u drugoj ostao bez posla, preuzeo PSŽ, pa Real, radio u Bajernu i Napoliju. Poslednja dva posla se nisu baš završila na pravi način, prethodnu deceniju je proveo u Milanu, počeo je u Parmi, dve godine vodio i Juve...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 12.12.2019
17:36

Tone sve dublje...Posle Napolija koji je bio ogromna greska on ide u jos vecu gresku i tim bez pobednickog mentaliteta,prave vizije i normalne uprave.Arsenal pravi debelu gresku ovim oklevanjem,Arteta nema samostalni posao i to je velika kocka,ostaviti ovog privremenog nema smisla a pitanje je hoce li Alegri prihvatiti da dodje kod njih.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 12.12.2019
13:20

Dosta mu je od trofeja