Stojke dao autogol, primio još jedan iz penala, a onda je usledio veliki preokret!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.12.2015.
22:22
Izvor: Sportske.net

U poslednjoj utakmici 13. kola šampionata Izraela, Makabi Haifa je igrao gradski derbi sa Hapoelom i posle mnogo uzbuđenja upisao i treći uzastopni trijumf.

BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis
BETA/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Povezane vesti

Posle lošeg starta sezone, ekipa Makabi Haife se polako približava vodećim ekipama na tabeli.

Stojković i drugovi su večeras kao gosti savladali gradskog rivala Hapoel sa 4-2, iako je domaćin vodio sa 2-0 u ranoj fazi meča.

Prvi gol postignut je iz slobodnog udarca sa tridesetak metara, kada je lopta pogodila stativu, odbila se Stojkoviću u glavu i završila u mreži.

Sve to se dogodilo u petom minutu meča, a sedam minuta kasnije, Hapoel je ostao sa igračem manje. Ipak, šest minuta kasnije, dosuđen je jedanaesterac za Hapoel, a Suisa je naterao Stojkovića da još jednom izvadi loptu iz mreže.

Ipak, do kraja prvog poluvremena makabi je uspeo da izjednači, a prednost igrača više došla je do punog izražaja i u samom finišu meča, kada su gosti još dva puta zatresli mrežu, za konačnih 2-4.

U prilogu su golovi koje je večeras primio Stojković, a dodajmo još da na tabeli vode Jokanovićev i Rajkovićev Makabi Tel Aviv sa 29 bodova, koliko ima i Hapoel Ber Ševa. Makabi Haifa se večerašnjom pobedom probio na šesto mesto sa 18 osvojenih bodova.

Autogol pripisan Stojkoviću...



A evo i drugog gola sa bele tačke...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gunner14
Tuesday, 08.12.2015
00:51

Gledao sam utakmicu. Iznenadio sam se, bila bas kvalitetna utakmica.

avatar
delije sever NS
Tuesday, 08.12.2015
00:01

Nikad,ali nikad nije znao,ne zna i nece znati da namesti zivi zid taj covek. Skine 1 na 1 bez problema,skine penal izuzetno a daju mu gol sa 30 metara-to je Stojke,samo zato mislim da nije napravio vecu karijeru a imao je sve predispozicije.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 08.12.2015
00:31

Isto tako i ja mislim, šteta, bio je veliki talenat. Nadam se da će se na leto vratiti u Partizan i da nas vodi do LE.

avatar
delije sever NS
Tuesday, 08.12.2015
22:20

Pa,on je za nasu ligu srkoz ok golman,ako imas dobru odbranu bio bi ok i za LE ali ovi vasi mora da se otvore- da PLATE igraca ako hoce kvalitet,a ono sto sada rade,dovode nekog Kosnica,navodno bivseg Zvezdinog i Interovog igraca ( u zvezdi nikada nije odigrao ni minut za prvi tim,naravno ni u Interu,sem kada je jednom prikljucen treningu prvotimaca) ,to ce vam se obiti o glavu.Nece da trose pare i ulazu a hoce da uzmu kada ekipa odigra i napreduje u LE.Sve i jedna uprava je tu zbog novca mislim ali trenutno,vasi su najgori.

avatar
lakipfc
Tuesday, 08.12.2015
09:45

Ne znam da li je do toga ili sta vec,al pre 5,6 godina se pricalo da ima problema sa vidom i da zbog toga prima golove sa vece udaljenosti....