Strahinja Pavlović stavio napadača Anderlehta u ''zadnji džep''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.02.2021.
22:34
Izvor: Sportske.net

Brojne pohvale u Belgiji dobio je srpski štoper posle jučerašnje utakmice.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Odlazak iz Monaka na pozajmicu u belgijski Serkl Briž je, kako sada stoje stvari, bio pun pogodak za mladog srpskog defanzivca Strahinju Pavlovića, bez obzira što se njegov klub ove sezone bori za opstanak u eliti.

Odmah se ustalio u startboj postavi, imaće neophodnu minutažu do kraja sezone, posle čega će se vratiti u Monako na novo dokazivanje.

Juče je bivši štoper Partizana odigrao sjajan meč protiv favorizovanog Anderlehta, njegov tim je uspeo da osvojio bod u utakmici bez golova, a u belgijskim medijima upravo se Pavlović ističe kao najbolji igrač ovog meča.

''Strahinja Pavlović je bio najbolji igrač Serkla Briža protiv Anderlehta. Devetnaestogodišnji srpski defanzivac Monako je za deset miliona evra došao iz beogradskog Partizana. Puno novca za tinejdžera, posebno za štopera.

Ali, on sada ima 63 profesionalna meča upisana na svoje ime, uključujući 12 evropskih mečeva. Pavlović je u nedelju uveče stavio Lukasa Nmeča u 'zadnji džep' i bio najopasniji u svom timu. Njegov napad zamalo je rezultirao golom ili asistencijom'', navodi belgijski portal ''Voetbalkrant''.

Veći problem je Pavlović imao posle meča da nađe salu za pres konferencije.

''Posle meča izašao je pred novinare, ali sa tim je imao manje iskustva. Morao je da pita Jana Brejdela za put, jer nikada nije bio u sali za konferencije'', dodaje se u tekstu pomenutog portala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke