Suarez uzdrmao Španiju, detalj iz Barselone koji će vas ostaviti u šoku.

Autor: Aleksandar Golubović
petak 05.02.2021.
09:47
Izvor: Sportske.net

Urugvajac bez dlake na jeziku.

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Iskusni urugvajski fudbaler Luis Suarez podsetio se neslavnog završetka boravka u Barseloni, koju je letos napustio na šest uspešnih sezona.

Malo je vremena trebalo Suarezu na se navikne u novoj sredini pošto nedelje za nama pokazuju da u madridskom Atletiku doživljava drugu mladost.

Ipak, letošnje traume i neočekivani rastanak u Barseloni ostavili su traga na 34-godišnjeg napadača.

"Čim je Barselona označila da ne računa na mene, započeli su pregovori sa Atletikom. Želeo sam da donesem najbolju odluku za sebe i porodicu. Bilo je teško podneti način na koji smo se rastali. Kuman me je nazvao i rekao da ne računa na mene", naveo je Suarez za španske medije.

Bez okolišanja je poručio da ga je Barselona prezirala.

"Način na koji su se opohodili prema meni pokazuje da su me prezirali. Žena i deca su videli kako tužan napuštam kuću i odlazim na treninge. Potrudio sam se da im najavim promenu ne želeći da stvaram bilo kakve probleme", rekao je Suarez.

Vrlo brzo je vratio osmeh na lice posle dolaska u Atletiko.

"Posle tužnih dana kada sam napustio Barselonu, shvatio sam da sam došao u klub koji se bori za važne stvari. Osetio sam da me žele i pokušaću da im pomognem", rekao je Suarez.

Urugvajac je od starta sezone na 20 utakmica za Atletiko u svim takmičenjima postigao 14 golova, od kojih su svi ligaški, čime je dao najveći doprinos Atletiku da se osami na čelu španske La lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke