Subotić upozorio, "Enfild" da se čuva Klopovog šamaranja?!

Autor: Stefan Matić
subota 23.01.2021.
12:35
Izvor: Sportske.net

Šampion u slobodnom padu.

Beta/AP Photo/DPA, Bernd Thissen
Beta/AP Photo/DPA, Bernd Thissen

Povezane vesti

Barnli je ponovio Palasovo čudo, ekiša Šona Dajča savladala je Liverpul na "Enfildu" zahvaljujući golu Barnsa. To se nije desilo još od aprila 2017. godine i Bentekeovih golova. 

Šampion je u velikoj krizi - "redsi" su od 15 mogućih osvojili tek tri boda u prethodnih pet utakmica PL. Sutra ih čeka i derbi Engleske, igraju sa Junajtedom na "Old Trafordu" u okviru četvrte runde FA kupa.

U engleskim medijima, forma Liverpula se upoređuje sa nekadašnjom krizom Dortmunda kada je Klop bio glavni u Borusiji. Sada je na Nemcu da vrati stvari na svoje mesto a Neven Subotić je otkrio kakva je prošla pomenuta kriza kod "milionera" 

"Kada steknete osećaj kao igrač da se već postigli nešto, da već imate iskustva, odjednom ne želite da kaže 'da' na sve. To je u ljudskoj prirodi verovatno. Bilo je neizbežno, Klop je morao da podigne uloge. Prodrmao nas kako bi nas probudio. Ne pričajući :'Morate da igrate drugačije momci, biće teško'. Ne, on je prišao igraču i ošamario ga. Pomislite, pa on će mu uzvratiti šamar", izjavio je Neven Subotić za Atletik. 

Ostaje da se sačeka kakva će "terapija" biti na "Enfildu", ali jasno da Klop mora nešto da uradi. I to brzo, jer klubovi iz Mančestera za sada ne posustaju u trci za PL. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke