Sudije nisu videle Iguainovu GOLČINU!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.04.2015.
17:57
Izvor: Sportske.net

Argentinac Gonzalo Iguain postigao je fantastičan pogodak u duelu sa Fiorentinom ali je usled sudijske greške i nepostojanja gol tehnologije u Seriji A ostao uskraćen za ono što je pošteno "zaradio".

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Čelnici Serije A najavili su sedinom nedelje da se ozbiljno razmatra uvođenje gol tehnologije koja je već u upotrebi na međunarodnim takmičenjima pod okriljem FIFA kao i u nekolicini evropskih liga među kojima se nalazi i engleska Premijer liga.

Kada budu pogledali snimak utakmice sa stadiona "San Paolo" gde su se u nedelju sastali Napoli i Fiorentina zagovornici gol tehnologije imaće odličan argument da što pre proguraju svoju stvar kod nadležnih organa.

Napadač Napolija Gonzalo Iguain postigao je fantastičan pogodak u 35. minutu utakmice ali je usled nepostojanja gol tehnologije on ostao nepriznat.

Uzalud je sudija koji stoji na gol aut liniji "buljio oči" i pravio se da prati putanju lopte, golčina Argentinca nije priznata a lopta je celim obimom prešla gol liniju.

Napolitanci su u datom momentu već imali prednost od 1:0 a do kraja su slavili rezultatom 3:0 pa ovakva drastična greška nije uticala na konačan ishod utakmice, ali je svakako Iguainu nanesena velika šteta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke