Sudije se mučile, igralo se 102 minuta - Hoće li Brajton uopšte videti pobedu do kraja godine

Autor: Nemanja Janošev
sreda 15.12.2021.
22:32
Izvor: Sportske.net

Agonija Brajtona i dalje traje...

@Wolves/Twitter
@Wolves/Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Vulverhemtona pobedili su Brajton na "Ameks stadionu" sa 0:1 (0:1) u 17. kolu Premijer lige, dok su u istom treminu Kristal Palas i Sautempton odigrali bez pobednika 2:2 (1:2).

Grem Poter je izvrstan trener, ali činjenica je da Brajton ove sezone pali na gurku. Ne mogu da se sastave i dođu do pobede još od 19. septembra i pitanje je hoće li do nje moći do kraja godine. Igraju sa Mančester junajtedom, Čelsijem i Brajtonom, te je pitanje kakav će bilans ostvariti.

Sada im je presudio Roman Sais nakon sjajne varke i prelepog dodavanja Rubena Neveša. Igralo se čak 102 minuta na ovoj utakmici, a razlog za tako nešto jesu tehničke poteškoće koje su imali arbitri. Tako Vulvsi posle dva nesrećna poraza od Liverpula i Sitija konačno dolaze do bodova.

Zanimljivo je bilo na "Selhrst parku" gde je viđeno četiri pogotka i podela bodova. Već posle tri minuta igre Vilfred Zaha je obradovao domaće navijače, ali su maestro slobodnih udaraca Džejms Vord-Praus i Broha preokrenuli. Ipak, sve bolji Džordan Aju poravnao je s početkom nastavka duela i postavio konačnih 2:2.


Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke