Sukob u Bajernu, hoće li Flik platiti za sve? Već se nazire njegov sledeći posao!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 27.01.2021.
15:55
Izvor: Sportske.net

Odlazak Karl-Hajnca Rumenikea mogao bi promeniti mnoge stvari u redovima aktuelnog prvaka Evrope.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Hansi Flik je uspeo da u potpunosti okrene sezonu kada je preuzeo brigu o prvom timu Bajerna iz Minhena.

Od tada je osvojio pet trofeja, od kojih je najsjajniji u Ligi šampiona pošto su do krova Evrope stigli posle dominantnih igara.

Bild sada prenosi da nije sve tako idealno u Bavarskoj, te da već duže vreme tinja sukob između Flika i sportskog direktora Hasana Salihamdžića.

Odlazak Karl-Hajnca Rumenigea koji se najavljuje na leto doneće bitne promene u klubu pošto je upravo on insistirao na postavljanju 55-godišnjeg Nemca za glavnog trenera.

Spominje se i činenjica da nijedan od osmorice fudbalera koje je Salihamdžić doveo u Bajern nema bitniju ulogu u timu, osim donekle Liroja Sanea koji i ima pristojnu minutažu i učinak.

Marko Roka, Buona Sar, Aleksandar Nibel, Tangi Nijanzu, Erik Čupo Moting, Daglas Košta i Tijago Dantas nisu uspeli da se nametnu šefu struke i ne dobijaju preveliku šansu što nemački mediji vide kao jasnu poruku Salihamidžiću.

Isti izvor navodi da Flik i ne mora da brine kada je budućnost u pitanju pošto slovi za prvog kandidata za selektora reprezentacije Nemačke kada Joakim Lev napusti tu funkciju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke