Super liga Evrope za spas fudbala, Florentino jedva čeka, počinje pre nego što ste mislili?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 22.12.2020.
20:11
Izvor: Sportske.net

Dosta tema o kojima će se tek raspravljati.

Epa/Fernando Alvarado
Epa/Fernando Alvarado

Povezane vesti

Fudbal je dostigao neki nivo o kom je potrebno diskutovati, ima onih koji smatraju da je današnji fudbal prenaporan za svakoga, pa i za krajnje korisnike, odnosno gledaoce.

O fudbalerima i da ne govorimo, oni igraju utakmice dva puta nedeljno, nekada čak i više, sve u cilju sticanja profita.

Tako je potrebno rešenje poput Super lige Evrope, radi se o takmičenju koje će biti ligaškog tipa sa najboljim klubovima Evrope što će dobro doći tim klubovima.

Florentino Perez je govorio upravo o tome, smatra da fudbaleri mnogo trpe i nada se da će Real Madrid ubuduće igrati jednu ligu, Super ligu Evrope.

To je plan, Mančester junajtedu i Liverpulu se takođe veoma dopada, igrali bi manje mečeva, ali bi oni bili kvalitetniji što je interes svima.

Pojedini mediji u Španiji govore i o mogućnosti da liga krene još 2022. godine, pre nego što je bilo ko od nas mislio da će se desiti.

Nadate li se i vi ovakvom razvoju fudbala?

baner 7

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 22.12.2020
22:42
avatar
Barca4ever
Tuesday, 22.12.2020
21:42

Znaci da se ne nadamo vise Ajaksu, Atalanti, Dortmundu i timovima poput njih koji su napravili iznenadjenje i dosli do zavrsnice takmičenja. Pokusavaju da naprave NBA ali SAD je jedna zemlja a ovo je kontinent. Cista glupost.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 22.12.2020
21:16

Ne nadamo se, ali, nije bas ni sada mnogo bolja situacija i toga bismo svi trebali da budemo svesni. Nema sanse da neki istocni klub stigne daleko u LS/LE, a pod daleko mislim vise od osmine finala, cak je i to nedostizno.