Supertim! Sergej, Mitar, Brazilac od 60 miliona... Ovo je startnih 11 Al-Hilala!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 23.07.2023.
22:51
Izvor: Sportske.net

Kako bi mogao da izgleda tim Al-Hilala u novoj sezoni...

Pedja Milosavljevic/starsport/2022
Pedja Milosavljevic/starsport/2022

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović će postati novi fudbaler Al-Hilala. 

Čini se da u to više niko nema dilemu, nakon priprema za štrajk od strane napadača jer Fulam nije želeo da prihvati ponudu, pa do najnovijih informacija da su "Kotidžeri" ipak prihvatili novac od tima iz Saudijske Arabije. 

Najpoznatiji mediji su javili da je stvar gotova, da je i poslednji detalj utanačen, a Mitrović je odavno već dogovorio sve uslove sa pomenutim timom. 

Kako će izgledati u novoj sezoni?

Doveli su nekoliko fudbalera, svakako najveća imena su Ruben Neves, Sergej Milinković-Savić i Kalidu Kulibali. 

Kako bi zapravo mogla da izgleda ekipa, odnosno startnih 11?

Na golu je neprikosnoveni Mohamed Al-Ovais, reprezentativac Saudijske Arabije, sećate ga se sigurno iz mečeva na Mundijalu kada je briljirao na golu svog nacionalnog tima. 

Jedan od najiskusnijih igrača iz Južne Koreje, reprezentativac Jang Hjun-So je štoper i činiće najverovatnije tandem sa Kulibalijem, a levi bek je Jaser Al-Šarani, još jedan reprezentativac Saudijske Arabije, njega se sećate iz meča protiv Argentine kada je polomio vilicu, princ je kasnije angažovao privatni avion da ga odvede do Nemačke da saniraju povredu. Desni bek je Saud Abdulhamid, još jedan od onih disciplinovanih reprezentativaca iz odbrane Saudijske Arabije. 

Veza?

Sergej i Riben Neves su igrači koji će definitivno igrati na sredini terena, tu je i Mateus Pereira koji je ofanzivnijih karakteristika, i dok prvu dvojicu sigurno dobro poznajete, Pereira je igrač koji je igrao za Sporting i VBA, u Al-Hilalu je od 2021. godine i jedan je od bitnijih igrača tog tima. 

Dolazak Malkoma samo što se nije desio, praktično je završen posao, stiže iz Zenita ovaj nekadašnji fudbaler Barselone, pa će on zauzeti mesto levog krila. Biće plaćen oko 60 miliona evra, a krilnih igrača ima u klubu koji su i te kako kvalitetni, bivši igrač Porta Musa Marega je tu, reprezentativac Malija, kao i Andre Kariljo, reprezentativac Perua i nekadašnji igrač Benfike i Sportinga, u Al-Hilalu je od 2019. godine...

Falio im je napadač, pominjao se čak i Mbape, i dalje je u opticaju, ali stiže - Aleksandar Mitrović!

Kako vam se čini ovaj tim?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke