Šuster "lobira" za svog sunarodnika - Šta Perez misli?

Autor: Stefan Matić
nedelja 20.01.2019.
21:18
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se potraga za sledećim trenerom "Los Blankosa".

Epa/Guillaume Horcajuelo
Epa/Guillaume Horcajuelo

Povezane vesti

Jučerašnjom pobedom nad Seviljom Solarijev tim je upravo pretekao tim iz Andaluzije i zauzeo treće mesto na tabeli Primere.

Međutim, Real Madrid nastavlja da igra po sistemu toplo-hladno tako da je izvesno da Argentinac oslobađa mesto na klupi već sledećeg leta.

Spekulisalo se sa Poketinom, Alegrijem, ali Bernd Šuster bivši trener Madriđana misli da bi njegov sunarodnik bio odlično rešenje.

"Pričao sam sa Perezom na jednom svečanom događaju i eksplicitno naglasio da obrati pažnju na Joakima Leva kao narednog trenera. Pogledao me je čudno, kao da se iznenadio mojim predlogom"

"Nemcu su visoko cenjeni u Realu. Ne bi me začudilo da pokušaju i dovedu Leva već naredno leto", izjavio je Šuster za Die Velte.

Joakim Lev i dalje ima važeći ugovor sa nacionalnim timom Nemačke, produžen mu je ugovor do 2022. godine iako su doživeli razočaranje u Rusiji prošlog leta.

Joakim Lev

Mada Perezu ne predstavlja problem pregovori sa selektorima koji imaju tekući ugovor sa reprezentacijama, samo što mu sa prošlim i nije nešto upala "kašika u med" čak naprotiv.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke