Svaka čast Murinju, ali za Milita postoji neko bitniji od njega!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 18.10.2018.
14:17
Izvor: Sportske.net

Iako je sa Portugalcem osvojio tripletu, postoji osoba koja je bitnija od njega.

Beta/AP Photo/Rodrigo Abd
Beta/AP Photo/Rodrigo Abd

Povezane vesti

Interov legendarni napadač, Dijego Milito je govorio o svojoj karijeri i koliko su treneri imali uticaj na njega, a iznenadio je odgovor da postoji trener koji je bitniji d Žozea Murinja,sa kojim je 2010. godine osvojio Ligu šampiona.

Argentinac je otkrio da je Portugalac vrlo bitan u njegovoj karijeri i da mu je dosta pomogao, ali da specijalno mesto ima Marselo Bjelsa, trenutni menadžer Lidsa.

"Svaki trener je imao uticaj na mene. Imao sam odlične trenere i u Argentini i u Italiji. Jasno je da je Murinjo jedan od najboljih, ali bitniji od njega je definitivno Marselo Bjelsa, koji mi je dao šansu da igram za nacionalni tim i naučio me mnogim stvarima, kako taktičkih, tako i tehničkih."

"Bilo je to prelepo vreme u Interu, sa Murinjom, imali smo izuzetan tim i znali smo da je glavni cilj da osvojimo Ligu šampiona. Uradili smo nešto što će ostati upisano u istoriji fudbala, ne samo u knjigama."

Marselo Bjelsa je bio trener Argentine od 1998. do 2004. godine. Dijego Milito je debitovao za reprezentaciju 31. januara 2003. godine protiv Hondurasa.

Takođe, on je istakao mu je najdraži gol u karijeri onaj koji je postigao na Santijago Bernabeu, ali i da je onaj protiv Rome u finalu kupa isto vrlo bitan.

Marselo Bjelsa


-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raiola M.
Friday, 19.10.2018
00:37

Milito je bio jednak po učinku kao i.ostalih 10 igrača Murinkivog tima.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 18.10.2018
18:42

Pa ni Murinjo ne bi tebe izabrao kada bi ga pitali za najboljeg napadaca. Stavio bi prvo Drogbu pa Ibru.

avatar
Marco Popovich
Thursday, 18.10.2018
17:00

Najdrazi gol mi je onaj u finalu protiv Bajerna,kada je unistio Van Bujtena

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Thursday, 18.10.2018
14:21

Lethal striker. Ono sto je neverovatno je da Milan nema nijednu osvojenu duplu krunu u svojoj istoriji, to je nesto sto nam uopste ne sluzi na cast:-/