Sve je lakše sa Belotijem, Mihin Torino konačno pobedio!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.10.2017.
22:38
Izvor: Sportske.net

Nije bilo nimalo lako Mihajlovićevom timu ni večeras, ali su uspeli da naprave preokret i osvoje važne bodove.

Beta/Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP
Beta/Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP

Povezane vesti

Posle samo dva osvojena boda u prethodnih pet kola, ekipa Torina večeras je ostvarila četvrti trijumf u sezoni, pošto je pred svojim navijačima savladala Kaljari rezultatom 2:1.

Loše je počelo po ekipu Siniše Mihajlovića, gosti sa Sardinije poveli su posle pola sata igre, pogotkom Barele, koji je na asistenciju Farijasa umakao pažnji odbrane Torina i neometan iskosa sa desne strane pogodio mrežu Sirigua - 0:1.

Ipak, vođstvo Kaljarija potrajalo je svega deset minuta, a onda je Jago Falke na asistenciju Ansaldija sa leve strane sa oko četiri metra zatresao mrežu gostiju - 1:1.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku domaći su vršili sve snažniji pritisak pred golom  Rafaela, prilike su imali i Ljajić i Beloti, a trenutak odluke dogodio se u 67. minutu.

Dva puta su pokušavali fudbaleri Torina u toj akciji, prvo sa ivice kaznenog prostora, potom i iskosa sa leve strane, lopta se odbijala kao u bilijaru i na kraju je stigla do Obija koji iz neposredne blizine uspeva da je pošalje u mrežu - 2:1.

Finiš meča protekao je u znaku gostiju, koji su imali inicijativu, želeli izjednačenje, na ruku im je išla i odluka sudije da meč produži za čak šest minuta, ali je Torino izdržao i prekinuo dugu seriju bez pobede.

Naš reprezentativac Adem Ljajić odigrao je svih 90 minuta u pobedničkoj ekipi, a veliki doprinos trijumfu dao je i Andrea Beloti, koji se oporavio od povrede i sa kojim u timu je Torino znatno jači.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke