Svet poludeo, plasirali se u evropska finala, još uvek bi mogli da budu smenjeni!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 19.08.2020.
10:36
Izvor: Sportske.net

Priča je neverovatna, ali i dalje postoje sumnje. Doduše, nisu u pitanju rezultati...

Povezane vesti

Zvuči kao loša šala, ali Tomas Tuhel nije siguran da će ostati na klupi PSŽ, ako izgubi finale LŠ. Iako su Parižani stigli najdalje u istoriji, boriće se za trofej prvaka Evrope, pokupili su domaće trofeje, eventualni poraz bi doneo problem.

Jer, nije tajna da rat niskog intenziteta između Leonarda i trenera traje.

Brazilac se vratio u klub, Tuhel je bio izbor katarske porodice, čak ni Al-Kelaifi nije imao mnogo udela. Nemački trener se sukobljavao sa Mbapeom, insistirao da je Nejmar osnova ekipe, na neki način ova završnica Lige šampiona mu je dala za pravo.

Ali, ako izgubi finale i Nejmar se vrati u Barselonu, Leonardo i dalje cilja promene, napad na Kristijana Ronalda i Alegrija na klupi.

Te vesti su se danas pojavile u pariskim medijima, ali u u Italiji, jer Leonardo ima veliki uticaj, i mada je rekao i pre da Tuhel ostaje, čini se da ima na svojoj strani i Mbapea, koji nije treneru oprostio prošlogodišnju "Zlatnu kopačku" kada je odigrao samo 28 od 38 utakmica u prvenstvu.

U Interu je problem organizacione prirode, Konte ga je napravio namerno, posle završetka prvenstva i meča sa Atalantom, optuživši klub da ne stoji iza njega i igrača. U stvari, u pitanju je sukob sa Marotom i Ausiliom, isti takav Konte je imao u Juventusu, oko dovođenja igrača.

Zbog toga ga čekaju razgovori sa vlasnicima, Kinezi su ljuti jer je klub nazvao slabim i tvrdio da ima iste probleme kao Spaleti i da se tri godine nije promenilo ništa.

Nije u pitanju rezultat, Inter je već napravio ogroman uspeh plasmanom u finale, ali vlasnici smatraju da je Konte nezahvalan i da ih je uvredio posle silnih ulaganja. A opet, ako ga otpuste morali bi da se suoče sa 40 miliona koliko treba da mu isplate, a ako ga ostave na klupi, nezadovoljstvo i sukobi bi mogli da naštete ambicijama, Inter izgleda, pogotovo sa Juventusovim problemima kao ozbiljan kandidat za titulu prvaka naredne sezone.

I ovde se pominje Alegri kao eventualni naslednik, da Marota odlučuje, smenio bi Kontea, doveo Alegrija kao 2014. u Juventusu, ali kako rekosmo odšteta je velika...

Ne pamtimo da su dva trenera stigla do finala evropskih kupova, a da je njihov ostanak na klupi dovođen u pitanje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Wednesday, 19.08.2020
11:32

Sami sebe su doveli u takve situacije. Posebno Konte, ako mu se ne svidja neka ponudi ostavku i svima lepo

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 19.08.2020
11:26

Pa nisu toliko ludi da ovo urade