Svi se čude, ali londonska priča je završena! Falji Ramadani na terenu, ovo će biti Sarijeva sudbina!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 30.05.2019.
08:18
Izvor: Sportske.net

Sari smatra da je zaslužio da ostane na klupi "Plavaca", ali da to ne zavisi od njega. Ima ugovor na još dve godine, no, svestan je da to ne znači ništa...

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Mauricio Sari će otići iz Čelsija sa titulom u LE i trećim mestom u šampionatu.

On je izbegao odgovor na pitanje da li se vraća u Italiju.

"Ne znam, imam ugovor još dve godine, ali klub ima poslednju reč. Prvo su me povezivali sa Milanom, pa sa Romom, sada Juventusom", kaže Sari.

"Nema problema, ako Čelsi želi da odem. Što se tiče Napolija, čak i da odem u Juventus, sigurno neću prestati da volim navijače mog bivšeg kluba", rekao je na poruke sa juga da ne izda bivši klub.

Na scenu stupa Falji Ramadani, on treba da dogovori uslove odlaska Sarija iz kluba jer Čelsi nije izgleda promenio odluku. Poznati menadžer će razgovarati sa Marinom Granovskajom, a paparaci su juče uhvatili Anjelija u Azerbejdžanu u razgovoru sa Brusom Bakom, predsednikom "Plavaca". O čemu su razgovarali, nije tajna, a navodno su igrači Juventusa već obavešteni da će Sari biti novi trener.

Frank Lampard je prvi kandidat da preuzme klupu "Plavaca", mada to još nije sigurno i tu će poslednju reč imati Roman Abramovič.

U svakom slučaju, Čelsi ostaje bez trenera, Juventusovu žurbu će iskoristiti da naplate klauzulu od 6 miliona evra za odlazak Italijana, ali za Italijane to nije problem, oni jednostavno svim silama sada žele menadžera Čelsija sa kojim su dogovorili ugovor na tri sezone, vredan oko 20 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Costa furce
Thursday, 30.05.2019
18:57

Juventusu predobar nama nevalja,respect Lampardu Ali treba da ispece zanat prvo pa onda klupa velikana.Sarri zapusio usta kriticarima
King na skrgama

avatar
NikkiCFC
Thursday, 30.05.2019
15:10

Rekao je juce da verovatno ostaje. Nema nikakvog smisla da ga smenimo. Otkaz Konteu je bio glup ali ovo bi bilo jos gluplje.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 30.05.2019
13:52

Dobar je Sari trener ali nije dobio neki budzet da bi napravio dobru ekipu.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 30.05.2019
11:42

Sarri je zasluzio posle svega kad se sabere i oduzme da ostane u Celziju.Ja sam kritikovao Celzi kada je gubio duele sa velikim ekipama jer Celzi ima usadjen pobjednicki mentalitet i nije naucio da gubi puno od velikih klubova u PL. Inace smo fino igrali i itekako promjenili sistem to jest sa dosta posjeda i ofanzivnim pristupom .Sarriball je dosao do izrazaja u najbitnijem mecu sezone protiv Arsenala.

avatar
Kuma Baba Car
Thursday, 30.05.2019
11:10

Covek je pored potpune promene stila igra, sa tek uspostavljenim svojim sistemom, sa kanteovom drugacijom rolom, zavrsio iza dve ubedljivo najjace ekipe i osvoji evropski trofej. Ne znam sta vise ocekuju od njega? Toliko kritika sto navijaca sto "strucnjaka" potpuno nezasluzeno jer celzi za bolje od ovoga i nema ekipu

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 30.05.2019
11:05

Tacno sekunde nisu normalni

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 30.05.2019
10:34

Ako su ludi da otpuste njega ! Da nije moze Lampard bolji trener ???

avatar
Gangula 2.0
Thursday, 30.05.2019
09:01

Клупа челзија стварно има превелика очекивања.Мислим Сари их доведе до 3. места и победе у лиги Европе а ови размишљају да ли би требало да га отпусте.Мислим да је то стварно незахвално

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 30.05.2019
08:31

Sari je odigrao dva odlicna finala, protiv Sitija i Arsenala, osvojio trofej (jeste da je LE, ali sigurno je 'tezi' od Liga ili FA kupa) i uprkos svim problemima uzeo to trece mjesto. Suma sumarum - nije losa sezona iza Celzija i Sarija, zasluzio je da ostane.