Svi su tražili broj njegovog agenta, ali on dokazuje da vredi - Gol na debiju u dresu Bajerna!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 15.10.2020.
21:55
Izvor: Sportske.net

Pravi način da odgovori kritičarima.

EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO
EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Povezane vesti

Erik Maksim Čupo-Moting je imao čudnu karijeru, počeo je u rezervnom timu HSV-a, potom je zaigrao za prvi tim, usledio je transfer u Majnc, u kojem je zaigrao dobro, pa ga je Šalke doveo u svoje redove.

Nakon tri godine u Gelsenkirehnu, potpisao je za Stouk i zaigrao u Premijer ligi.

Ipak, samo jednu sezonu zadržao se na "Britaniji", kako su "Grnčari" završili u Čempionšipu, pa se kao slobodan igrač, na iznenađenje mnogih, priključio ekipi Pari sen Žermena na leto 2018. godine.

Zabeležio je 51 nastup u dresu "Svetaca", postigao devet pogodaka i osvojio dve titule u Francuskoj, nedavno je zaigrao i u finalu Lige šampiona.

Ostao je nakon pomenutog finala ubrzo i bez ugovora u Parizu, a onda je poslednjeg dana prelaznog roka stigao u Bajern!

Na društvenim mrežama su se zbijale šale na njegov račun, tražio se broj njegovog agenta, ali Čupo-Moting je pronašao način da ućutka sve kritičare.

On se našao u startnoj postavi Bajerna za meč protiv niželigaša Direna u Kupu, nakon 24 minuta igre upisao se i u listu strelaca.

Proradila je veza između novajlija, Bouna Sar je pobegao po desnoj strani, zavrnuo je u sredinu ka Kameruncu, koji je sa ivice peterca ugurao loptu u mrežu rivala bez većih problema.

Bajern je ubrzo stigao i do drugog pogotka, strelac je bio Tomas Miler.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke