"Svrake" zaustavljene na "Gudisonu"

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 23.04.2018.
22:56
Izvor: Sportske.net

U okviru 35. kola Premijer lige, Everton je slavio na svom terenu protiv Njukasla.

Beta/Peter Byrne/PA via AP
Beta/Peter Byrne/PA via AP

Povezane vesti

Četa Rafe Beniteza zaustavljena je nakon četiri vezana trijumfa, sada su u 35. kolu poraženi na "Gudison parku" od Evertona rezultatom 1:0 (0:0).

Nije bilo preterano interesantno u Liverpulu, prvu ozbiljnu priliku smo videli u 36. minutu, kada je Fil Džagelka dobio dobru loptu u kaznenom prostoru gostiju, on je uput‭io udarac u padu, ali je prebacio čitav gol sa samo par metara.

To je bilo sve od ozbiljnih prilika u prvih 45 minuta, a nakon samo par minuta u nastavku videli smo prvu dobru priliku za Njukasl, igrao se 49. minut kada je Ajoze Perez pobega odbrani, ali nije uspeo da uputi ozbiljan udarac, lopta je otišla pored gola.

Samo dva minuta kasnije, Bolasi šalje loptu sa desne na levu stranu, ona dolazi do Volkota, koji duboko u kaznenom prostoru rivala uspeva da se namesti na udarac i šalje loptu u mrežu Martina Dubravke za 1:0.

Nakon toga se povredio Morgan Šnajderlin, njega je zamenio mladi Tom Dejvis.

Imao je Njukasl par šansi do kraja, najpre u 64. minutu kada je Gejl nakon centaršuta poslao loptu preko gola, da bi osam minuta kasnije Ajoze Perez bio u prilici da glavom postigne gol, ali je Pikford odlično intervenisao.

Četiri minuta kasnije, slobodnjak iz dobre pozicije za "Svrake", izveo ga je Met Riči, ali je loptu poslao preko gola.

Do kraja je Everton uspeo da sačuva svoju mrežu, te su upisali tri boda i naneli prvi poraz Njukaslu nakon četiri vezana trijumfa ekipe Rafe Beniteza.

Everton osmi sa 45 bodova, cok je Njukasl dva mesta ispod sa četiri boda manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke