Tadić: "Nikad mi nije bilo teže u karijeri"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 02.04.2018.
14:56
Izvor: Sportske.net

Loša forma Sautemptona i Dušana Tadića.

Beta/Adam Davy/PA via AP
Beta/Adam Davy/PA via AP

Povezane vesti

Dušan Tadić se ne oseća dobro u ovom trenutku, njegov Sautempton je u užasnoj formi.

"Sramota nas je. Ovo je veoma loš osećaj i mi treba da preuzmemo odgovornost. To su samo naše greške, naša odgovornost, naša krivica. Krivica svih igrača. Moramo biti ljudi i priznati grešku", rekao je fudbaler koji je bio jedan od najboljih srpskih igrača u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

On je istakao da je sa Sautemptonom prošao sve, ali da se nikada nije lošije osećao kao sada nakon poraza od Vest Hema, direktnog protivnika za opstanak.

"Ovde sam bio i kada smo imali najbolje rezultate sa Sautemptonom, i lično se i ja osećam posramljeno. Nikada se nisam osećao ovako loše, ovo je jedan od najgorih momenata u mojoj karijeri", rekao je Dušan Tadić.

Nije želeo da svali krivicu na trenera.

"Očigledno da nešto nije u redu. Nešto sa mnom i ostalim igračima. Nije do trenera, nije do navijača, nije do nekog drugog. Do nas je", rekao je on.

Sautempton je trenutno na 18. poziciji Premijer lige sa samo 28 bodova, imaju i utakmicu manje od Kristal palasa koji je ispred dva boda.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Luka Modric
Monday, 02.04.2018
16:34

Pa ti prodaj sve sto valja i oni se sad cude

avatar
Monday, 02.04.2018
15:44

Pravi su primer uz Palas da u modernom fudbalu moraš imati strelca koji će ti doneti bar 10+ golova po sezoni kako bi izborio opstanak. Palas ima tragičnog Bentekea a oni čak ni takvog tragičara, već grupu neupotrebljivih nazovi strelaca. Biće im izuzetno teško da izbore opstanak, baš su u kanalu. Šteta za Tadića, koliko mu je potencijalnih asistencija ostalo neupisano.