Tajna karta ili loša provokacija? Mesi na naslovnici u dresu budućeg kluba?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 08.02.2021.
17:22
Izvor: Sportske.net

Sraman potez Francuza.

Povezane vesti

Pari Sen Žermen i francuska javnost već nedeljama unazad radi na kampanji kojom žele da privuku Lionela Mesija i destabilizuju Barselonu pred međusobni duel u Ligi šampiona.

Prvi je počeo Nejmar, pa onda direktor Leonardo, nastavio je Di Marija tokom prošle nedelje, a Marko Verati tokom vikenda, svi su javno rekli da žele Mesija u Parizu, što je razbesnelo i Mesija i celu svlačionicu Barselone.

Danas su Parižani otišli korak dalje i prevršili svaku meru, pošto je Frans fudbal plasirao naslovnicu sa Mesijem u dresu Pari Sen Žermena!

Ova naslovnica je ubrzo postala hit na mrežama, obišla je svet, razbesnela je Katalonce, koji smatraju da je ovo još jedan vid nepoštovanja Barselone kao kluba i Mesija kao najboljeg igrača u istoriji i kapitena ekipe.

Frans fudbal otkriva da Parižanima imaju "keca u rukavu" i tajnu kartu kojom žele da privuku Mesija, a to je Nejmar, te njegovi bliski saigrači iz reprezentacije Anhel Di Marija i Leandro Paredes.

Mesi je navodno odlučio da se distancira od ideje da ode u PSŽ, ne sviđa mu se nijedan potez Parižana kojim unose nemir i provociraju njegov klub i tim, a istovremeno novinar Moi Ljorens otkriva da Mančester Siti igra daleko pametnije.

Istog dana kada je Frans fudbal obukao Mesija u dres Pari Sen Žermena, Ljorens otkriva da je Siti odlučio da ispoštuje odluku Argentinca koji čeka predsedničke izbore u martu kako bi doneo odluku o nastavku karijere.

Siti je spreman da krene u ofanzivu kako se bude približavao prelazni rok, ali trenutno ne žele da reaguju i da na bilo koji način "razljute" Mesija. U prevodu, imaju taktiku daleko većeg kluba i renomea, od Parižana. 

Pep Gvardiola je letos predstavio Mesiju projekat Sitija sa njim u centru, Argentinac odavno zna  kako bi sve to moglo da izgleda, uostalom, i sam vidi kako engleski tim gazi ove sezone.

Što se Parižana tiče, ugledni novinari u Kataloniji poručuju da ovu naslovnicu Frans fudbala izlepe u svlačionici na stadionu Kamp Nou i tako se  motivišu da izbace PSŽ i naprave senzaciju, te pokažu ko je Barselona.

Podsetnik - prvi meč Barselona - PSŽ na programu je 16. februara na Kamp Nou, revanš je 10. marta na Parku prinčeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xenon.1989
Tuesday, 09.02.2021
02:17

@amalainter (dalibor): I to vrlo ružna prošlost za tebe, takoreći tragična, koja te je koštala 10 godina uništenog detinjstva, pravljenja stotina profila za hejtovanje Barse i pljuvanja po Messiju, do te mere da se i danas plašiš svake utakmice Barse u LŠ da slučajno ne prođu dalje. :D

avatar
Amalainter
Monday, 08.02.2021
18:49

Nadam se da ce ih PSZ zgromiti sa sudijama zajedno..barseloneta je proslost