Tako to biva u Madridu - Zidan je najveći krivac zbog jedne odluke!

Autor: Milovan Longinov
sreda 01.11.2017.
23:42
Izvor: Sportske.net

Kao i uvek, posle poraza Real Madrida, dešava se sličan scenario.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Real je doživeo veliki šamar u Londonu, Totenhem je slavio 3:1, a navijači su besni pojedinim odlukama trenera Zinedina Zidana, ali u letnjem prelaznom roku.

Naime, navijači Real Madrida se pitaju zbog čega je Karim Benzema i dalje u ekipi i još više su u čudu kako je Zidan odlučio da proda Alvara Moratu i da zadrži dosta starijeg i potrošenog Francuza.

Nema sumnje da će Florentino Perez morati da "uključi fen", jednostavno, njemu je to u krvi i ne može da trpi da ne uradi ništa kada ne ide ovako. Ipak, daleko od toga da se Zidanu sprema otkaz, ipak je Francuz doneo dve evropske krune za manje od dve godine, kao i titulu prvaka Španije posle pet godina.

Ali, na pijaci će morati drugačije sada, jer prošli rok je loše odrađen, Teo Ernades, Dani Sebaljos i Hesus Valjeho nisu na tom nivou da odmah ulete u tim, a otišli su Pepe, pomenuti Morata, Džejms Rodrigez, pa čak i Marijano Dijaz, koji bi mogao da bude barem rezervni napadač, pošto Real nema ni plan B na poziciji devet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

43 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Loord Bobinjoo!
Friday, 03.11.2017
12:01

Zidan neka se vrati na 4-3-3 i bice sigurno bolje.

avatar
Goran Stanojkov
Thursday, 02.11.2017
13:20

Mora Perez preuzeti nesto hitno najbitnije za real su sudije koji im ne pomazu kada neide kada su bile izednacene utakmice jednim.potezom I'm dosude smesni penal to sto su sudili njima za protivnika on je isti slucaj sada su I sudije digli rule od njih nemoze Rinaldo uzimati toliko novca da mu sudija svira nepostojeci penal kada je nereseno I rese utakmicu sudije a ne robaldo sada se vidi jasno koliko su trofeja ukrali u njihovoj prevarantskoj istoriju sada nisu ni prosecan Tim a isti su igraci koje su I'm sudije donele zadnje LS I Primeru ovo je problem Pereza nisu igraci sudije IH ne pomazu kada neide

avatar
Breaking Bad
Thursday, 02.11.2017
16:46

Au brate, ja ovo ne mogu nikako pročitati...

avatar
Thursday, 02.11.2017
12:23

Nebitno je ko je kriv, ako ti odu tri igrača svetske klase iz rotacije bez obzira na godine ( Pepe ) ili lične preferencije ( James ) možeš dovesti 10 mladih talenata i to neće biti to. Dok se uklope, opuste i počnu da igraju ako uopšte i uspeju u tome tebi propadne sezona a tim ti je istrošen jer nema ko da se iživljava nad Levanteom i Đironom pa habaš najbolje. Onda dođe Totenhem i naduva te. I dalje pamtim ko me je prozivao pre par meseci, menjaćete nickove od blama

avatar
Breaking Bad
Thursday, 02.11.2017
16:48

Misliš na mene, nisam te prozivao, već smo diskutovali o tome, zasad si ti u pravu, ja ću priznati na kraju sezone ako pogriješim, neću se skrivati.

avatar
Breaking Bad
Thursday, 02.11.2017
23:03

Hahaha biće smijanja ako ništa drugo :D

avatar
Thursday, 02.11.2017
17:01

ti si korektno objasnio svoj stav, iako pogresan. :) mislim na ove sto lupkaju minuse i onih pet sest 'poznavalaca' koji su me isprozivali pa nestali, u tefteru su - trolovacu ih dok ne promene ime ili sajt.

avatar
Thursday, 02.11.2017
08:53

Amater, više sreće i sudija nego pameti.

avatar
REAListaee
Thursday, 02.11.2017
08:48

Sad znam zasto i Isko nije igrao konstantno.. Poceo sam sa gledam od osmog minuta, pogledao tri napada i znao sam kako ce se zavrsitu. Isko cim propadne napad stane, stoji 4 5 sek i onda se lagano okrene i trci nazad. I svaki napad tako. A prije dok se borio za mjesto kidao, nije stajao a sad cim je siguran igra kako mu se hoce.. Bas me je razocarao, svi su bili losi ali takav stav ne mogu da podnesem

avatar
Filip MUFC
Thursday, 02.11.2017
08:05

Go Hard-e, ispljuva ti mene kad sam rekao da Benzema i Ronaldo treba da idu i da se dovede sveza krv. Ronaldo je naravno jos dobar, njegov odlazak sam naveo radi dobrobita kluba, gde nema nekoga ko ce da se protivi transfer politici kluba. Benzema ... pa o njemu ne treba trositi reci. Meni je bitno sto sam rekao istinu, na zalost bolnu po tebe.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 02.11.2017
07:36

Glupo je sada pricati sta je sve trebalo da se uradi.nVoleo bih samo da nema povreda do kraja sezone, a forma moze da se podigne iako ni sam ne znam kako. Mene najvise brine vezni red, oni podbacuju ove sezone. Za Benzemu i Ronalda mi i nije cudno sto su losi, ajd Ronaldo i postigne gol, ali Benz je prosle sezone dokazao da vise nije za ovaj klub, ove sezone to samo i potvrdjuje. Nadam se boljem.

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 02.11.2017
05:45

ne bi bio problem da su jedan ili dvojica igraca van forme pa da ih ostali izvade vec njih 7-8...Kros,Modric,Kazemiro totalno u autu, Ronaldo tu i tamo mada i on daleko od super forme, Benz slab a Ramos i Marselo preumorni. jos kad se na to dodaju povrede Kovacica,Navasa,Karvahala,Navasa i Bejla dobije se sve ovo. nije Zidan nista kriv, ne moze on da igra mesto njih.

avatar
Bojan Aleksic
Thursday, 02.11.2017
02:06

Opet klikbejt naslov. Doprinosite propasti novinarstva u Srbiji. Nikoga nisam vređao pa se nadam da ćete mi objaviti komentar i tako pokazati da makar delimično grešim.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 02.11.2017
01:44

Odbio da proda bejla...odbio da dovede obamejanga...

avatar
Thursday, 02.11.2017
01:38

Nista Zidan nije ovde kriv.Jednostavno,usponi i padovi su normalna pojava u fudbalu.Barsa je pala prosle sezone pa se uzdigla i Real ce.Treba samo sveze krvi a to je ono sto je Totenhem veceras imao a Real ne.Barsa ima drugaciji stil igre pa se pad ne vidi toliko,mada mi ovaj Valverde nesto ne uliva poverenje iako ima dobar start u svim takmicenjima.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 02.11.2017
01:29

Real ima bolju i mladju ekipu nego pre samo sto fali jedan napadac najmanje(Mbape ili ko god).Ronaldo stariji godinu dana,Benzema zivi na racun Zidana i Pereza,Bejl vise je u bolnici nego na fudbalskom terenu.Sve ovo se znalo pre pocetka sezone,da timu fali rekonstrukcija napada.

avatar
P. S.
Thursday, 02.11.2017
01:20

Nesporno je da je Zidan los trener uprkos ostvarenim rezultatima (videli smo rezultate i kod Enriquea, a gori od njega nije postojao sve do dolaska Valverdea), medjutim nema smisla pripisivati mu i ono za sta ni najmanje nije kriv. U vreme kada su Benzema i Iguain delili minutazu Iguain je bio prilicno bolji, a Zidan nije bio trener niti je odlucivao o prodaji Iguaina i ostanku Benzeme, bas kao sto ni sada nije odlucivao o prodaji Morate i ponovnom ostanku Benzeme. Jasno je da se i tada i sada Perez pitao.

avatar
Marchisio8
Thursday, 02.11.2017
01:19

Па Мората није Зиданова кривица,већ Роналдова и Перезова. ЦР не да на њега,а Перез не смије да удари на главног играча;на терену и маркетингу. И ко би од озбиљнијих нападача дошао ту кад је видио црног Морату како је прошао? Дечко 2 пута бољи од овога,а сваку битнију утакмицу на клупи. Зато је и Мбапе тражио гаранцију да ће играти,није луд да овоме грије клупу. Следећа ствар;Реал је истрошен и то је јасно. Немају жељу,освојили су Шпанију,одбранили ЛШ и тешко је наћи мотив. Зидан је морао урадити ремонт екипе,али мислим да није имао дозволу за то. Бензема,Бејл,можда чак и Марсело и Модрић. Знам да ће многи рећи да је ово превише и да се побједничка екипа не мијења,али они једноставно немају мотива. Плус ове приче о клановима и расправама. Има и ту нечега.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 02.11.2017
16:50

Mbape trazio od Reala platu od 12 miliona,nudili mu 7.U Parizu ima oko 15 ili vise.Benzema i Bejl su morali otici,ali nista od toga.Obojica dobili nove ugovore.

avatar
Marchisio8
Thursday, 02.11.2017
17:48

Могуће,ја сам неђе читала да је тражио гаранције да ће играти. За Бејла су прошло љето могли узет одличне паре,сада мислим да се нико неће коцкати за њега. Бензема... Класа. Али истрошена. Треба му нова средина и нови изазови,мислим да он има још да понуди... Али опет,Реал је у игри са свим фронтовима,Барсина предност није недостижна и она ће пасти кад крене криза Месија,а ЛШ креће од Фебруара,а тада је све могуће.

avatar
neymar-junior-10
Thursday, 02.11.2017
01:02

Jednostavno je doslo do zasicenja kod pojedinih igraca i potrebno je svjeze krvi.

avatar
Breaking Bad
Thursday, 02.11.2017
01:01

Kako je fudbal nepredvidiva igra... Real u avgustu rastavio Junajted i Barselonu, igrali prelijepo, prelazni rok izgledao solidno odrađen, ekipa relativno mlada, čekao se Mbape da dođe, Barsi otišao Nejmar, sve je izgledalo kao u bajci, onda remi sa Valensijom što se i ne može nazvati kiksom kad vidimo kako igra Valensija ove sezone, ali tečna igra i mnogo propuštenih šansi. Sad se nemam čemu ni nervirati, šansi sve manje i manje, igrači se zasitili (protiv Levantea je to bilo primjetno, pa sve nadalje), Pašce i Barselona u ligi, kiksaće, nemaju neku klupu, Mesi mora stati, ostatak ekipe loš, ali plus 8 nema šanse da ispuste, Real ima još gostovati ekipama poput Barse, Valensije, Atletika, Sevilje, Viljareala, Bilbaa, a već su prosuli 8 bodova, titula je realno izgubljena, kup takmičenja su nepredvidiva, tu već može biti svašta. Kako me samo nerviraju ova djeca što sad pljuju klub, a prvi se raduju uspjesima, svi su najbolji, svi su bogovi, kraljevi, a sad svima noga, nova pojačanja, pa kad ekipa počne pobjeđivati, opet se navija, fuj.

avatar
ElNino
Thursday, 02.11.2017
01:24

Op op, gle ima i normalnih.

avatar
Breaking Bad
Thursday, 02.11.2017
16:33
avatar
fcb
Thursday, 02.11.2017
03:04

8 bodova uopste nije nedostizna prednost, ako znamo da ima jos dosta i do polusezone, a ne do kraja sezone, a uz to tu su jos 2 direktna duela. Naravno, predonst jeste velika, a otezavajuca okolnost za Real je i to sto ima neke teske meceve koje je Barselona vec odradila, a to su gostovanja Atletiku i Bilbau, ali ponavljam da uopste nije nedostizno jer ima jos 28 utakmica do kraja, a forma i okolnosti se mijenjaju. Ono sto je dobro za Real je to sto je Barselona vecinu utakmica dobila iskljucivo zahvaljujuci Mesiju, ali koliko god on bio dobar, ne moze bas sve ili makar ne moze bas sve uvijek. Jedna povoljnost za Real je to sto Valverde nema pojma sta radi, ali se to sad ne vidi, jer to dobri rezultati maskiraju i prave privid da Barselona igra dobro. Njegove lose odluke direktno uticu na to sto Barselona igra lose, a jasno se moze vidjeti da on uopste nema jasnu viziju. Roberto na beku, a Semedo na klupi najbolje govore o tome, jer je Roberto trenutno najbolji veznjak Barselone, ako izuzmemo Buskeca, a trune na beku. Sa druge strane ima Semeda koji se dobro pokazao, a igra malo. Sve u svemu, duga je sezona.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 02.11.2017
00:55

Benzema je nemi posmatrac nema nikakvu funkciju...trebaju da igraju ili majoral ili sergio diaz

avatar
OneSeasonWonder
Thursday, 02.11.2017
00:48

Spanski fudbal = raspad sistema HAHAHHAAHHAAHHA

avatar
MSSZRMK
Thursday, 02.11.2017
01:27

Real sam ima isti broj LS kao svi englezi hahahahaha

avatar
fcb
Thursday, 02.11.2017
03:14

U posledjnih 12 sezona spanski klubovoi su cak 7 puta osvojili LS. Cak su bila i dva spanska finala u zadnje 4 godine. Spanski klubovi su stalno u samoj zavrsnici LS, a da ne pricamo o tome kako je Sevilja dominirala u LE, a i Atletiko je osvajao LE, a Bilbao igrao u finalu LE, gle cuda u jos jednom spanskom finalu. CInjenica je da spanski fudbal uveliko dominira, i da se svim klubovima tresu gace kad se spomenu Barselona i Real. Cak i kad su u losoj formi, cak i kad su u rezlutatskoj krizi, kod svih ostalih je pristuan strah koji su im utjerali u kosti. Pogledaj samo kako se Englezi provode protiv spanskih klubova. Ovo kako je Real prosao nocas je samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo. Sportski pozdrav!