Tako to radi Kristijan Eriksen

Autor: Boban Filipović
četvrtak 29.01.2015.
11:46
Izvor: Sportske.net

Gol iz slodobnjaka Danca sa sioćnog polufinalnog deuela Liga kupa protiv Šefild Junajteda nailazi na divljenje širom Britanije, najvijači Totenhema nameravaju da pokrenu peticiju da se urade poštanske marke za ovim detaljem. Ukoliko ste propustili ovu maj

Beta/AP Photo/Vincent Thian
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Povezane vesti



Revanš meč na 'Bramal Lejnu' završen je rezultatom 2:2, Kristijan Eriksen je postigao oba gola za 'Pevce' i najzaslužniji je što će Totenhem igrati finale protiv Čelsija na 'Vembliju' 1. marta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 29.01.2015
13:09

Eriksen je sve u timu, on i Hari Kejn su glavni igraci. Eriksen je vodja i glava tima. Namesta, postize golove, resava utakmice...sve. Mislim da nije pogresio kada je izabrao Totenhem pre Sitija (u kome se uopste ne bi naigrao) dok je u Totenhemu glavni igrac ;)

avatar
arthaslichking
Thursday, 29.01.2015
17:12

nije birao Totehnam pre Sitija vec Totenham pre Liverpoola i to zato sto ej Rodzers rekao da mu Eriksan nije potreban, jer je koa sklon povredama i slabe gradje. Mogao je u Barsu, oni su ga hteli ali je rekao da ne vidi zasto bi bio nekom zamena kad reab da se razvija.

avatar
arthaslichking
Thursday, 29.01.2015
21:38

to je bla samo vest, kao nista posebno, sto se tice Liverpoola bio je skor da potpise, i onda su rekli Brendanu da su na korak do dovojenja Eriksana samo se ceka njegov odgovor i on je rekao da im Eriksan nije potreban. U Sitiu je bilo verovatno: e dovedimo Eriksana, znas da sedi na klupi aj posalji neku ponudu. Koliko? Ma sta ja znam neki.. Ma aj nekih, ... moze oko 40 000 000? A nije malo? Ma jok gurni na 50 000 000. sta odbio? zasto? Kaze da misli da nece da igra? A onda ok ionako sam mislio da ga uzmemo cisto da popunim i treci tim ali aj kad vec nece, onda necemo ni da se trudimo.

avatar
Thursday, 29.01.2015
18:40

Bilo je vesti da je Eriksen odbio Siti zbog sjajne igre Turea koji je u to vreme igrao vrhunski, a i doveli su Fernandinja tako da mu je cela situacija bila jasna...