Taman mu je lepo krenulo, dan posle poraza od Kadiza fudbaler Barselone saznao neprijatne vesti

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 06.12.2020.
15:37
Izvor: Sportske.net

Francuz ima problem sa tetivom desne butine.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Fudbaler Barselone Usman Dembele saznao je da ima izduženje u tetivama desne butine nakon lekarskog pregleda dan nakon poraza od Kadiza.

Barselona je po ko zna koji put razočarala navijače ove sezone u španskoj La Ligi, ali se dijapazon loših vesti za ovu nedelju na tome nije zaustavio.

Francuski fudbaler, koji posle dužeg vremena konačno može da se pohvali solidnom formom, ušao je sinoć u igru u 46. minutu umesto Filipea Kutinja.

Samo dan kasnije na redovnom pregledu saznao je nepovoljne vesti.

Njegova situacija će se pratiti narednih dana, pa će se spram toga odlučiti šta je najbolje rešenje.

Naredni meč Barselona igra protiv Juventusa za dva dana na Kamp Nou, a to će biti prilika da vidimo šta će biti sa Dembeleom.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barca4ever
Monday, 07.12.2020
01:18

Realno ove fudbalere koje je Dortmund afirmisao kao igrace kao da su svi felericni. Dembele,Humels,Subotic,Gece,Rojs,Sahin,Gudnogan... Neverovatno je da toliko povreda vuku tokom citave karijere. Levandovski se takodje jedno vreme zamalo pridruzio tom drustvu ali se izvukao,verovatno individualnim treniranjem. Polako se tom drustvu pridruzuje i Sanco.

avatar
P. S.
Sunday, 06.12.2020
18:55

Nažalost te tetive u butinama mogu toliko da se izduže da u nekim slučajevima svojim vrhovima počinju da pritiskaju centre za racionalno ponašanje i odlučivanje šta sa loptom, istovremeno pritiskajući i centre za koordinaciju pokreta, ozbiljnost, poslušnost i agresivnost na terenu, a koji se svi skupa nalaze u kori velikog mozga. Stručnjaci kažu da medicina nema rešenje za taj problem.