Tihi rat u Milanu, Galijani insistira na italijanskom duhu - Šta kaže Anćeloti?

Autor: Stefan Matić
subota 02.05.2020.
21:28
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" izvesno dobijaju novog trenera po okončanju ove sezone.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Milanezi se nisu nešto usrećili sa glavnim stručnjacima na klupi.

Gatuzo ih je vodio prošle sezone, ovu je počeo Đampaolo da bi ga ubrzo čelnici sa "San Sira" smenili i postavili Piolija za glavnog trenera. I pored svih promena "rosonere" ne beleže rezultate kakve navijači priželjkuju, javna je tajna da će Rangnik biti naredna 'alfa i omega' Milana, ali nisu svi saglasni.

Galijani se juče izjasnio da "Rosoneri" moraju zadržati italijanski identitet što su mnogi protumačili kao 'NE' smeni Piolija, to jest da trener milaneza mora biti Italijan.

Anćeloti je situaciju prokomentarisao kako Milan treba više da se plaši lošeg trenera, no onog koji dolazi iz inostranstva.

Ralf Rangnik je nemački stručnjak, fudbal je iskusio i kao trener, ali i kao sportski direktor RB Lajpciga gde je uspeo da napravi sjajne transfer poteze. Videćemo kako će se potencijalno novi trener snaći na "San Siru".

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DVA HRAMA
Saturday, 02.05.2020
21:34

Dosta mi je tih italijanskih trenera na neko duze vreme (vaznije je da igraci budu najbolji domaci), imali smo ovu dvojicu sada pa cetvoricu bivsih igraca (dvojica samo vrsioci duznosti i ta privremena resenja) i jos onog koji je voleo da se smeje bez obzira na rezultat, cak je vise bio raspolozen kad bismo izgubili sto je posle isto nastavio da radi i u Sevilji...