Tite ubija samopouzdanje Vinisijusu, Jovićev konkurent doživeo poniženje u Brazilu

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 18.11.2020.
15:55
Izvor: Sportske.net

Mladi brazilski fudbaler nije dobio šansu u duelima protiv Venecuele i Urugvaja.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Mladi napadač Reala Vinisijus Žunior vraća se u Madrid posle obaveza u reprezentaciji Brazila koje će mu poslužiti za zaborav.

Brazilski napadač dobio je poziv selektora Titea za duele protiv Venecuele i Urugvaja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali nije odigrao niti minut.

Ova vest tek dobija na značaju ako se zna da je bivši napadač Flamenga prešao čak 20.700 kilometara avionom od momenta kada je iz Madrida krenuo za Brazil do povratka u špansku prestnicu.

Koliko nema sreće čovek koji je ove sezone postigao tri gola za kraljevski klub na 10 utakmica svedoči i to da je od debija 10. septembra prošle godine upisao samo jedan nastup za Brazil.

Kako prenose izvori bliski klubu, Vinisijus će u četvrtak već biti na treningu Reala pred duel protiv Viljareala.

Nadamo se zbog Luke Jovića da će Zidan krenuti stopama Titea.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Thursday, 19.11.2020
12:53

Ljudi smarate vise sa Jovicem.Niko njemu nije kriv sto ne postiže golove,imao je šanse morao ih je iskoristiti.Prodati ga na ljeto ako ne počne da postiže golove za Real.

avatar
Vjeko Stojančić
Wednesday, 18.11.2020
18:42

Vinicijus igrac koji sve zna osim dati loptu slobodnom igracu previse sebican a treba mu 10 sansi za gol,nikad klub nece imati koristi od njega jer Realu trebaju pobjede a ne leprsava igra na kraju fudbal se igra na golove.

avatar
No rules
Wednesday, 18.11.2020
17:46

A sta je Zidan kriv Luki Jovicu. Zabranio mu da postize golove. Zizu je bii i bice legenda Reala a Jovic samo izvikani maneken.

avatar
Mirjevac
Thursday, 19.11.2020
02:12

Zizu je katastrofa, da je tako dobar kako ga realci brane, Perez nebi trebao da potplacuje sudije i Var da bi real pobedjivao! Zizu bi morao da pokaze u neekom drugom klubu koji ne potplacije sudije i Var dali je dobar ili nije! U realu za koga igraju sudije i Var i ja bi mogo da budem dobar trener! jovic je mlad i dobar igrac, samo mu se mora posveti vise paznje i duza vremenska igra, i onda ce uspeh doci, a ne samo po 5 do 10 minuta i za to vreme on nista ne moze da pokaze!

avatar
No rules
Saturday, 21.11.2020
15:52

Imao je vremena ali on nije za Real, preveliki pritisak i ocekivanja. Vise je bio fokusiran na slavu i na privatni zivot.

avatar
Normal one
Wednesday, 18.11.2020
17:12

Da se ne lazemo Vinicijus je izmislio fudbal za Jovica i ne znam gde ga gurate.