To mogu samo Englezi - Pao čist gol, a na semaforu ostalo 0:0!

Autor: Milovan Longinov
sreda 17.06.2020.
20:58
Izvor: Sportske.net

Vratila se Premijer liga, nije bilo golova, ali jeste grešaka i uzbuđenja.

EPA-EFE/PAUL ELLIS
EPA-EFE/PAUL ELLIS

Povezane vesti

Fudbaleri Aston Vile i Šefild Junajteda odigrali su prilično nezanimljivu utakmicu, bez golova, iako smo svi videli da je jedan pao.

Najvažniji trenutak danas, dogodio se u 42. minutu, kada je gol tehnologija očigledno zakazala, jer nije glavnom sudiji signalizirala čist gol Šefild Junajteda.

Posle centaršuta, golman Niland je napravio grešku, loše je uhvatio loptu i sa njom upao u gol, ali sudija to nije mogao da vidi od gužve, a gol tehnologija je zakazala i nije mu javila da je gol - čist.

Gosti su protestvovali, sudija je pokazivao da nije dobio signal gol tehnologije, pa samim tim i da ne može da prizna gol.

Iz više uglova u usporenom snimku, jasno se videlo da je golman bio iza gol linije zajedno sa loptom.

Očekivano, društvene mreže su se ubrzo usijale, fotografije spornog trenutka u momentu kada je golman dobrano u svom golu, a rezultat na semaforu ostao - 0:0.

Što se ostatka utakmice tiče, Vila je bila bolji rival, imala više šansi i udaraca, ali je golman Henderson bio igrač utakmice i ponovo heroj Šefilda.

Šefild je ostao u trci za plasman u Evropu sa 44 boda, jednim manje od Junajteda, dok je Vila propustila veliku šansu da pobedom izađe iz opasne zone.


   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke