Tores ponovo živi svoj dečački san

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 29.12.2014.
14:35
Izvor: Sportske.net

'El Ninjo' po povratku kući u prvom obraćanju medijima istakao da je na 'Visente Kalederonu' završio tragajući za srećom.

Beta/AP Photo/Paolo Lazzeroni
Beta/AP Photo/Paolo Lazzeroni

Povezane vesti

Epizoda u Milanu nije uspela, Fernando Tores je apsolutno svestan toga, ali na te gleda totalno 'crno'.

„Transfer u Milan je bio novi izazov za mene. U trenutku kada sam stigao bilo mi je predstavljeno da sam neophodan i stekao sam utisak da ću biti ključni igrač i da će se stvari vrteti oko mene.

Međutim, nedugo potom se promenila situacija. Trener je glavne uloge poverio drugim igračima i ja nisam mogao da se snađem u tim okolnostima. Jednostavno, nisam pronašao sebe.

Milanu želim da se zahvalim što mi je omogućio da potražim sreću na drugom mestu. To je odlika velikog kluba, a mislim da od Atletiko Madrida nema boljeg mesta za tako nešto.

Na neki način su mi se ispunili snovi. Kao dečak sam sanjao o tome da igram za Atletiko i sada po povratku nastavljam da živim san.

Ne mogu da vam opišem koliko sam uzbuđen što ću ponovo obući omiljeni dres. Navijačima poručujem da ću uvek ostaviti srce na terenu, kao što sam to činio ranije.“ rekao je 'El Ninjo', najbolji strelac 'Jorgandžija' u ovom veku.

tores

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Monday, 29.12.2014
16:08

Mandzukic i Grizman igraju odlicno,tako da ce vjerovatno Tores biti rezerva.

avatar
King Didier Drogba
Monday, 29.12.2014
22:21

mandzukic ide u mancester siti. siti je ponudio 42 miliona.