Torino pobedom završio sezonu, debitovao Milinković-Savić

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 20.05.2018.
16:56
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Torina slavili su na gostovanju u Đenovi u okviru 38. kola Serije A.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Izabranici Valtera Macarija slavili su na "Luiđi Ferarisu" rezultatom 1:2 (0:1) u okviru poslednjeg kola italijanskog prvenstva.

Na isteku pola časa igre, "Bikovi" su došli do prednosti. Odlična akcija gostiju, Beloti sa leve strane proigrava Falkea, a Španac lako sa par metara pogađa nebranjeni deo mreže "Grifona".

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon nešto manje od 15 minuta igre u nastavku na sličan način Torino došao i do drugog gola. Ovoga puta je u ulozi asistenta bio Ansaldi, a gol je postigao vezista Bazeli.

Đenova se vraća u 80. minutu, očajno je odreagovao jedan od defanzivaca gostujuće ekipe, poklonio je loptu Goranu Pandevu, koji lobuje nemoćnog Vanju Milinković-Savića i smanjuje na 1:2.

Samo tri minuta kasnije, nova nada za Đenovljane, Kristijan Ansaldi dobija drugi žuti karton nakon jednog neopreznog starta, "Grifoni" su u finiš susreta ušli sa igračem više.

Do kraja je mreža srpskog čuvara Vanje Milinković-Savića ipak ostala netaknuta, te je Torino upisao trijumf na njegovom debiju u Seriji A.

Tako su "Bikovi" skočili na deveto mesto na tabeli sa 54 osvojena boda u sezoni 2017/18, ali bi mogli da padnu za poziciju ukoliko Sampdorija, koja ima isti broj bodova, upiše trijumf u poslednjem kolu. Đenova je 12. na tabeli, a i oni bi mogli da padnu za jedno mesto, ukoliko Bolonja u 38. kolu dođe do tri boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Samjuel L Jackson
Sunday, 20.05.2018
17:48

Debitovao? Prilicno sam siguran da je vec branio Vanja za Torino, i to vise puta.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 20.05.2018
22:23

U prvenstvu nije, procitaj i tekst:-D