Toti bi da vidi Mesija u Rimu, zna kako bi ga dočekao!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 28.07.2018.
23:12
Izvor: Sportske.net

Svi već znaju da je Kristijano Ronaldo u Seriji A, pa pokušavaju da sanjaju kako bi bilo da Mesi pređe u italijansku ligu kako bi se rivalstvo nastavilo.

EPA/RICCARDO ANTIMIANI
EPA/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Legendarni napadač Rome, a sada direktor ovog kluba je na zanimljiv način prokomentarisao mogućnost da Leo Mesi dođe u italijansku Seriju A.

Frančesko Toti nikada nije krio da voli Argentinca, on je na više načina pokazao koliko ceni Lea Mesija, čak je i priznao da njegov sin poludi kada gleda Mesija u akciji.

Legendarni napadač je zatim upitan kakve su šanse da klub iz italijanske prestonice dovede Argentinca i na taj način nastavi rivalstvo koje imaju Ronaldo i Mesi.

"Ako bi Mesi došao u Romu, lično bih ga dočekao na aerodromu i uručio bih mu dres sa brojem deset", ukazao je Italijan veliku čast jednom od najboljih fudbalera današnjice.

Sve ovo pokazuje koliko su italijanski navijači uzbuđeni pred novu sezonu, kao i koliko je prelazak Kristijana Ronalda uzburkao ceo svet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FamilyHangingOut \'11
Sunday, 29.07.2018
07:40

Najboljem, ne jednom od najboljih.

avatar
deki trbic
Saturday, 28.07.2018
23:40

Ali taj nece otici iz barse u drugi evropski klub, jer je svestan da samo u barsi moze da dobija loptu na tacnu i da daje golove....svi smo mi videli na SP kako igra i kakav je igrac.