Treća sreća za Napoli, pobeda donosi meč sa Juventusom!

Autor: Stefan Matić
subota 05.12.2020.
12:53
Izvor: Sportske.net

De Laurentis ne odustaje.

EPA/CESARE ABBATE
EPA/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Derbi trećeg kola Serija A između Juventusa i Napolija nije odigran. Meč je rešen za zelenim stolom, "bjankonerima" je pripala pobeda za zelenim stolom (3:0), Napolitanci su uz poraz dobili i -1 bod zbog nepoštovanja protokola.

Podsetimo De Laurentis nije dao svojoj ekipi da putuje u Torino, Zjelinski i Elmas su bili pozitivni na korona virus - ADL se pozvao na zabranu putovanju od strane tamošnjeg odseka za zdravstvo.

Ipak, čelnici Kalča i FS Italije su presudili protiv Napolija koji je snosio pomenute posledice.

Danas su Napolitanci uputili i treću žalbu, pridodali su i specijalistu za sportske slučajeve svom timu, Enriko Lubrano će zastupati interese kluba sa juga Italije.

Očekuje se da će odluka biti poznata do 18. decembra. Ako Napoli dobije 'pravdu' ovog puta to znači da će ponovoljeni meč sa Juventusom najverovatnije igrati 13. januara.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Saturday, 05.12.2020
22:10

Kako to samo Napoli nije mogao igrati utakmice u serie a usprkos zaraženim igračima i kako baš protiv Juventusa ,budite realni i objektivni a ne "anti juventusovski" raspoloženi ,svi ostali klubovi imali su i više zaraženih igrača nego Napoli pa nisu odgađali utakmice , ukoliko olimpijski komitet Italije doista odluči u korist napolija ,to će dovesti u pitanje "regularnost" natjecanja , šta je onda sa ostalim
do sada odigranim utakmicama i klubovima kojima su zbog korona virusa nedostajali po 5 ili 6 igrača

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 05.12.2020
13:58

Ni najmanje nisam siguran da ce dobiti ovo, drugo je to sto se juventus nije solidarisao sa njima, ali, ipak nije ni morao jer su se krajnje striktno drzali slova propisa i papira. Sa druge strane, ima dosta argumenata da su i Inter u martu i Napoli ove jeseni ispravno postupili, to su presedani koji bi mogli da budu korisni na duze staze ako presude u njihovu korist.

avatar
juvealexx
Saturday, 05.12.2020
22:11

Zašto bi se "solidarisao" i Juventus je igrao bez C Ronalda 2 tjedna što se itekako osjetilo i na rezultate pa se ne sjećam da su se Talijani "bunili" što je tako ,licemjerna stoka

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 08.12.2020
15:47

Mislim da protokol treba da bude malo drugaciji, u tom delu podrzavam klubove koji se bune, a Napoli spada u te. Valjda.