Tuga - Salin pas i dalje čeka...

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 05.02.2019.
12:05
Izvor: Sportske.net

Fotografija koja tera suze na oči.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Ne postoje više šanse da je Emilijano Sala živ.

Avion je pronađen na dnu Lamanša, u njemu je jedno telo, ali nije otkriveno da li se radi o Emilijanu Sali ili o pilotu.

Sestra argentinskog fudbalera po imenu Romina postavila je jednu fotografiju na Fejsbuku, radi se o psu Emilijana Sale koji ga i dalje čeka da se vrati kući...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 06.02.2019
02:19

sport je praznik za oci...lek za dusu...bez obzira ko ga i na kakav nacin upraznjavao....amateri...profi momci i devojke zasluzuju naklon bez obzira na rezultate...jer cesto pobedjuju sami sebe...Sala momak juzno-americkog temperamenta zasluzio je bolji kraj...kraj koji mu je dosao na samom pocetku necega cemu se dao kao i svi gaucosi...maksimalno!...Ostaje zal za mladim zovotom...za prekinutom utakmicom...za trenutkom kad kanarinci skandiraju od srece a ne od tuge....nznm...zivotinje su cudo...osete sve....ovaj pogled u daljinu negde...budi optimizam...ne da je ziv nego da nije otisao od njih toliko daleko! Sad verovatno prodaje nebeske magije zajedno s ostalim mozda ne velikim igracima ali sigurno velikim ljudima ovog sporta! Nek ti je vecna slava!

avatar
Antihepi
Tuesday, 05.02.2019
13:29

Боли живот људи!