Tuhel ljut posle remija: "Da igramo 100 puta..."

Autor: Aleksandar Golubović
subota 06.11.2021.
19:17
Izvor: Sportske.net

I to je fudbal.

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel nije bio zadovoljan nakon remija na domaćem terenu protiv Barnlija (1:1), a sudeći prema toku utakmice slikovito je objasnio koliko njegov tim nije imao sreće.

Čelsi je u finišu mesta ostao bez dva boda na svom "Stamford Bridžu", ali će uprkos tome reprezentativnu pauzu dočekati na prvom mestu bez obzira na ishod nedeljnih mečeva.

Nemački stručnjak nakon meča svakako nije mogao da bude zadovoljan.

"Odigrali smo fantastičan meč, ali zbog ovakvih stvari ljudi vole fudbal. Jedino u fudbalu jedna ekipa može na ovaj način da ukrade poen, pošto druga ekipa ne postigne više golova iako ih je zaslužila", rekao je Tuhel posle meča.

Nastavio je još žešće.

"Naravno da sam razočaran ishodom. Da igramo još 100 puta, pobedili bismo u 99 slučajeva. Danas, ipak, nismo. Naša je krivica. Trebalo je da postignemo još koji gol, stvorili smo mnogo prilika", kazao je Tuhel.

Psihički je već spreman i na moguća nova razočarenja.

"Bilo ih je i biće ih. Bez obzira na to, impresioniran sam igrom svog tima, ponašanjem igrača od početka. Možda će nam se na nekom drugom mestu vratiti zbog ovoga", rekao je trener tima koji je ovog popodneva stigao do 26. boda u ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke