Tumba: ''Jovetiću, majstore!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.10.2016.
22:12
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Još se ne stišavaju reakcije posle sinoćnjeg trijumfa reprezentacije Crne Gore u Kopenhagenu.

BETA/AP Photo/Risto Bozovic
BETA/AP Photo/Risto Bozovic

Povezane vesti

Naravno, jedan od najzaslužnijih za ovaj uspeh ''Sokolova'' i njihovo prvo mesto na tabeli u svojoj kvalifikacionoj grupi svakako je novi selektor Ljubiša Tumbaković.

On je za kratko vreme uspeo da stvori odličnu takmičarsku ekipu koja polako izrasta u sve moćniji kolektiv.

Svaka pobeda i dobra igra im dodatno uliva samopouzdanje, a selektor Tumbaković priznaje da su sinoć imali i sreće.

''Želja je bila prisutna, borbenost je kao i uvek bila na nivou, malo nas je i Bog pogledao i ostvarili smo veliku pobedu'', istakao je Tumbaković u izjavi za ''Novosti''.

Iskusni srpski stručnjak je dao punu slobodu u igri kapitenu Stevanu Jovetiću, a ovaj mu je odgovorio na najlepši način. Tumba ne krije oduševljenje posle svega.

''Pravi je majstor. Kako je samo dodao loptu do Bećiraja iza cele odbrane Danske. Ali moram da istaknem da je i naš napadač sjajno reagovao i iz teške pozicije prelepo lobovao gomana Šmajhela'', kaže Tumbaković.

Narednu utakmicu, sledećeg meseca, selekcija Crne Gore odigraće na gostovanju Jermeniji, koja je sinoć prilično namučila Poljake i poklekla je tek u 94. minutu, kada su domaći postigli gol za konačnih 2:1.

''Neće nam biti nimalo lako, ali mi nekako igramo lakše na strani. A naš recept je - bod kod kuće, tri na strani'', zaključio je popularni Tumba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Thursday, 13.10.2016
10:55

Bravo Tumba majstore

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 12.10.2016
22:45

Da li je realno da Inter i De Bur ne prepoznaju ogromni fudbalski kvalitet kod Jovetica?Potpuno je nevjerovatno da takav igrac sjedi na klupi i igra na kasicicu.

avatar
JesseLingard14
Wednesday, 12.10.2016
23:23

Koliko sam cuo to je zbog neke klauzule koju moraju da plate ako on bude igrao Sitiju , ali mislim da im se isplati , strasan je Joveta igrac. On bi iza Icardija mogao da igra odlicno