Turci nam pokazali kako protiv Austrije, sjajni ''Zmajevi'', Česi ukrotili Ibru!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.03.2016.
22:30
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Austrije, koja će biti jedan od rivala Srbiji u narednim kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji večeras je doživela poraz u duelu sa selekcijom Turske. BiH sigurna protiv Švajcarske, bez pobednika u duelu Švedske i Češke.

Beta/AP Photo/Hans Punz
Beta/AP Photo/Hans Punz

Povezane vesti

Reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je večeras u Cirihu domaću selekciju Švajcarske rezultatom 2:0.

Na vodeći gol ''Zmajeva'' čekalo se samo 14 minuta, kada je Edin Džeko dobio loptu na nekih 25 metara od gola, zatim nadmudrio Šara i na kraju prevario golmana Zomera - 0:1.

Konačan rezultat postavljen je u 57. minutu meča, kada je Miralem Pjanić majstorski izveo slobodan udarac i poslao loptu u same rašlje Zomerovog gola - 0:2.

Duel Švedske i Češke okončan je bez pobednika, rezultatom 1:1.

Oba gola postignuta su već u prvih pola sata utakmice. Predvođeni svojom prvom zvezdom Zlatanom Ibrahimovićem, Šveđani su poveli u 14. mintu golom Berga, ali je njihovo vođstvo potrajalo svega dvanaest minuta, posle čega je Vidra doneo izjednačenje Česima - 1:1.

U isto vreme, Austrija je poražena u duelu sa selekcijom Turske rezultatom 2:1, i to posle preokreta.

Austrijanci su poveli posle 22 minuta igre, golom Zlatka Junuzovića, a izjednačenje Turcima doneo je Hakan Čalhanoglu u finišu prvog poluvremena.

U nastavku još jedan gol u mreži Austrijanaca, i to u režiji Arde Turana, koji je lob udarcem u 57. minutu postavio konačnih 1:2!

Njegov gol možete da vidite u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emil Prelic
Tuesday, 29.03.2016
22:33

Ama pustite vi to nego dajte ljudima vesti kako Nemci razmontiravaju Italijane :) nJuventus i Italija bas nam leze za goleade ;)nBuffon prima golove na traci :)

avatar
Juventus Torino
Wednesday, 30.03.2016
00:13

kompleksi su cudo,ziva istina

avatar
Juventus Torino
Wednesday, 30.03.2016
00:23

jesi ti svjestan uopste koliko si se obrukao sada?:D ti da znas ista o fudbalu znao bi da njemacka nikada nije pobjedila italiju na prvenstvima,pa se ne bi lozio na prijateljske utakmice,ti da se razumijes u fudbal ne bi imao tu sliku na profilu...