U Bajernu ne znaju šta ih je snašlo, 43 godine im se ovo nije desilo, Levandovskom teško da razume...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.10.2021.
11:56
Izvor: Sportske.net

U jeku dominacije u Bundesligi, desio im se nezapamćeni brodolom u Kupu.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Ne samo da je Bajern juče doživeo najteži poraz od početka sezone, nego je i statističarima bilo teško da se sete kada je slavni klub iz Minhena prethodni put doživeo debakl kao protiv Menhengladbaha u Kupu.

Rezultat na semaforu bio je za nevericu, 5:0 za Menhengladbah, što je prvi put posle 43 godine da je Bajern doživeo poraz sa pet ili više golova razlike. To mu se prethodni put dogodilo 1978. godine kada je od Fortune iz Dizeldorfa poražen u Bundesligi sa 7:1.

Šta kažu u Bajernu posle svega?

Najbolji strelac Robert Levandovski oglasio se na Instagramu, gde je poručio navijačima:

''Teško je razumeti šta se juče dogodilo. Porazi bole, ali mi moramo da izvučemo zaključke i da se iz svega vratimo jači. Ubeđen sam da ćemo vam uskoro dati razloga za mnogo uživanja'', napisao je on.

Izvinjenje navijačima je uputio i Tomas Miler i naglasio da ovako nešto nikada ranije nije doživeo.


Bajern je juče bio bez trenera Julijana Nagelsmana koji je u karantinu zbog koronavirusa, pa je pod teretom njovinarskih pitanja bio njegov pomoćnik Dino Topmeler.

''Apsolutno loš dan. Žao mi je što smo razočarali naše navijače. Čestitam Gladbahu. Odigrali su neverovatan meč i potpuno zaslužili pobedu.Mnogo stvari je išlo onbako kako nismo zamislili.

Mi smo u stalnom kontaktu sa Julijanom. Zajedno smo pripremili plan i razgovarali o postavi na preko ''FaceTime''. Mislim da nismo imali sistemski problem. Jednostavno, bio je to mračan dan za nas i kasnili smo na svaku loptu. Teško je prihvatiti sve to, ali moramo da pokažemo reakciju'', izjavio je Topmeler.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke