U Barsi zabrinuti, bačen novac?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 26.01.2019.
11:42
Izvor: Sportske.net

Ostao bez samopouzdanja, niko ga neće, a uložili su velika sredstva...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

U Barseloni su veoma zabrinuti.

Malkom koga su oteli u poslednji čas protiv Rome deluje kao promašena investicija posle manje od šest meseci.

Naime, on je protiv Sevilje promašio prazan gol, to mu se desilo i protiv Levantea, izgleda da mu potpuno nedostaje samopouzdanje, a nijednu pruženu šansu nije iskoristio.

Valverde ga je zamenio u Andaluziji u drugom poluvremenu jer je bio negledljiv, sada neće igrati u šampionatu, ali ni revanšu kupa jer Katalonci moraju da jure rezultat.

Nemoguće ga je prodati, plaćen je 40 miliona evra, ima ogromnu platu, pominjani su neki engleski klubovi, ali svi hoće pozajmicu bez obaveznog otkupa, drugim rečima, niko ne uzima mačku u džaku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GO HARD
Saturday, 26.01.2019
13:40

Nije ni Kutinjo nista bolji, samo sto je Kutinjo klasa koga je unistio trener.

avatar
Rise up
Saturday, 26.01.2019
17:12

Kutinjo je dokazan fudbaler, svaka prica o njegovom znanju je suvisna. Dok je Malkom potencijal koji tek treba da se pokaze ,a mozda nista ne napravi u karijeri. A potencijal jeste, to mu ne moze niko osporiti. A ko zna mozda za godinu dana bude igrao u francuskoj 2 ligi.

avatar
Mirjevac
Saturday, 26.01.2019
20:33

Malo komentare bi trebao ovde da postavljas o tvom Realu, nemoj da se sekiras za barcu, barca cuka reala ivek i u svako doba i svugde, zato mmalo o realu! Ovaj se pokazao kao potencijal ali na kraju se jos nije ukolio i za njega ce da nadju mesto gde da ga prodaju, Real je nnajebao sa Bejlom vise povredjen nego sto igra, a placen je vise i od Ronalda i to pre mnogo godina, i on i Ronaldo su tadaa preplaceni pre skoro deset godina i nista nisu doprineli, morao je Perez reaguje da podplaciuje sudije i onne iz UEF-e da bi dobili trofeje, a nne da su oni to oosvojili! Zato malo o realovim promasaja ima ih mnogo vise nego u barci! Kutinja ce uvek da prodaju njega mnogi klubovi zele, prodacega za vise nego sto su ga platili,, eno i PSZ hoce da plati vise nego sto je Barca platila, ali bejla nece niko!

avatar
äxwell
Saturday, 26.01.2019
12:55

Zasluzili su to zbog nacina na koji dovode igrace! Karma je cudo..

avatar
Forca Barca
Saturday, 26.01.2019
15:57

Kog nacina? Malkom je prekrsio obecanje,Barsa nikom nista nije obecala...To sto su u upravi Barse idioti i sto su doveli ovog lika za tolike pare je potpuno druga prica,ali nikakvo pravilo tu nije prekrseno...

avatar
äxwell
Sunday, 27.01.2019
09:36

Prvenstveno mislim na one pritiske igraca Barse kao i medija na odredjene igrace iz drugih klubova da predju u Barsu!

avatar
NikkiCFC
Saturday, 26.01.2019
19:50

Neka isprave gresku i vrate se prvoj meti Vilijanu.