"U Ligi šampiona se ne računaju rezultati iz Premijer lige, Liverpul favorit"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 15.02.2021.
16:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Lajpciga dočekuju sutra u Budimpešti ekipu Liverpula u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

EPA-EFE/Miguel A. Lopes / POOL
EPA-EFE/Miguel A. Lopes / POOL

Povezane vesti

Trener fudbalera Lajpciga Julijan Nagelsman rekao je da je Liverpul blagi favorit u predstojećem meču Lige šampiona, uprkos lošoj formi.

Fudbaleri Lajpciga dočekuju sutra u Budimpešti ekipu Liverpula u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Liverpul je izgubio poslednja tri meča u Premijer ligi, dok je Lajpcig slavio na poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima primimši samo jedan gol.

"Rezultati u Premijer ligi se ne računaju u Ligi šampiona. Možda su već odustali od titule u Engleskoj i punom snagom će ući u Ligu šampiona. Kada slušate trenere iz Premijer lige, svi kažu da je Liverpul, i pored krize, najteži protivnik uz Mančester siti", rekao je Nagelsman.

"Oni su blagi favoriti na osnovu zbog iskustva u međunarodnim takmičenjima, ali pokazali smo i prošle i ove sezone da možemo da se nosimo sa takvim timovima. Razvili smo se kao tim", dodao je on.

Lajpcig ce dočekati Liverpul na neutralnom terenu u Budimpešti, pošto je Nemačka zabranila putovanja iz zemalja u kojima je zabeležen porast zaraze novim sojem korona virusa, među kojima je i Velika Britanija.

"Ako izgubimo, to nece biti zbog stadiona već zbog načina na koji smo igrali.. U dobroj smo seriji i uz dobar defanzivni učinak celog tima možemo da budemo ravnopravni s Liverpulom", rekao je trener Lajpciga.

Utakmica Lajpcig - Liverpul igra se sutra od 21.00 na Puškaš Areni.

Revanš je na programu 10. marta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke