U Liverpul se vratio jedan pomoćnik, Klop se nada i Srbinu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.06.2018.
22:20
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se stvari smiruju, sada je vreme da se raščiste.

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Znate sve što se dogodilo u finišu sezone, Buvač je napustio Liverpul iz personalnih razloga, pričalo se da je meta Arsenala, da mu je Klop zamerio što je to krio i da je puklo između prijatelja.

Buvač se vratio u Republiku Srpsku, nije se oglašavao, nije uspeo da se dokopa mesta u Arsenalu, a i dalje ga plaća Liverpul.

Jedan pomoćnik se danas vratio, u pitanju je Pepijn Linders koji je otišao iz Redsa da proba sa samostalnom karijerom u holandskom drugoligašu NEC, ali nije uspeo da se izbori za elitu.

NEC Nijmegen je igrao u plej ofu za popunu elite, no na kraju je ostao drugolišaš pa se Linders vratio kod Klopa.

Ali, to ne znači da Buvač otpada, večeras su mediji u Engleskoj preneli da se Klop nada povratku "Mozga" kako zove prijatelja, da bi sukob mogao da bude prevaziđen i da će Buvač nastaviti kao prvi pomoćnik u narednoj sezoni.

Rasplet sledi...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brainless
Wednesday, 06.06.2018
09:39

I da se vrati i da se ne vrati...nije mi jasno sta uradise pred kraj sezone...neozbiljno

avatar
xman
Tuesday, 05.06.2018
23:26

Naravno da ce da se vrati, pa on je najpoznatiji pomocni trener, a sve zahvaljujuci Klopu koji ga stalno hvali

avatar
magister
Tuesday, 05.06.2018
22:40

Sve bi ovo izgledalo neuporedivo bolje kad bi umesto SRBIN pisalo Buvač. Zašto toliko insistiranja na njegovoj nacionalnoj pripadnosti. Okej je da se to kaže, lepo je nama, ljubiteljima sporta iz Srbije, pogotovo nama Srbima, kad pročitamo da je neko *naš* uspešan, radi u velikom klubu etc. Zar nije dovoljno to negde napomenuti u tekstu, pogotovo što je već mnogo puta podvučeno i istaknuto u naslovu?

avatar
_mladen_
Wednesday, 06.06.2018
12:08

Ma nasi su od Buvaca napravili najboljeg stratega koji postoji na ovoj zemaljskoj kugli, a sve zbog toga sto ga je Klop hvalio na sva usta. Klop voli da hvali sve oko sebe, a najmanje sebe samog. Prezivece Klop njegov odlazak, niko nije nezamenjiv.

avatar
Thuram
Wednesday, 06.06.2018
12:08

Slazem se. I ja sam Srbin, i ponosan sam na uspehe svih nasih ljudi ali stvarno ne razumem ovo. Tako se uhvate za onog Arnautovica, pa pod navodnike "Srbin" pa "Srbin"! Drzite se sporta aman.