U Španiji ogorčeni, da li je Bejl folirant?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 10.10.2018.
11:58
Izvor: Sportske.net

U više od pet godina situacije se ponavljaju, poslednja je nešto što smo već viđali i zbog čega ga je Zidan precrtao...

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Španci su ljuti na Gareta Bejla. Tačnije, madridski mediji su osuli paljbu po Velšaninu zbog nečega što se ponavlja, on se često žali da je povređen, a onda otputuje i igra za Vels.

U Realu je za nešto više od pet godina doživeo 20 povreda i svi treneri su imali problem da shvate njegovo ponašanje. Poslednji u nizu je Lopetegi. Bejl je bio povređen, iako su testovi pokazali suprotno protiv CSKA, zatražio je izmenu protiv Alaveša, pod izgovorom da ga boli mišić, ali je otputovao u domovinu i želi da igra za Vels protiv Španije.

Sa druge strane Real traži od Gigsa da ga izostavi sa prijateljske utakmice, pristaju da igra protiv Iraca u Ligi Nacija.

Ali, to nije ništa novo, Velšanin je imao problem i kada je kupljen, za svetski rekord, sa Anćelotijem. Ne toliko zbog povreda, već nemogućnosti da natera Bejla da igra odbranu, a Velšanin se branio da se tako zamara i da je mogućno da bude povređen veća. Zbog takvog ponašanja je Anćeloti stavio na klupu Bejla protiv Valensije jer nije mogao da veruje da se Bejl toliko plaši povrede za Real, a daje sve od sebe u dresu Velsa.

Benitez je želeo da oko Bejla napravi tim, ali nije dugo izdržao, a Zidan nije imao milosti. Kada se Bejl žalio na povredu, a onda igrao protiv Velsa, on ga je eliminisao iz tima, čak je trenirao odvojeno jer se žalio na povredu, priča se da je Zidan verovao da se Bejl čuva za EP 2016.

Posle toga više nije bilo ništa isto, čak je Zidan verovao da Perez treba da se reši Bejla još 2017. i dovede Mbapea, držao ga je na klupi u odlučujućim utakmicama, pa je Velšanin odlučio da ostane u Madridu tek pošto je Zidan otišao.

Ali, i sa Lopetegijem isti problem, povrede koje to nisu kada treba da igra za reprezentaciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 10.10.2018
17:45

ja to cenim on bar oće da igra za državu tako treba, poznati primer mesi i ronaldo oni za klub hoće a za reprezentaciju neće

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 10.10.2018
15:11

sta li je bilo u Perzovoj glavi kada je odbio da potpise Mbapea zbog ovog staklenika...

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 10.10.2018
12:56

Sad ce da nam uvale ovog atleticara, i kupice Hazarda, pamet u glavu Woodworde...

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 10.10.2018
15:19

Atleticari bar trce redovnije

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 10.10.2018
12:22

Hmmm suprotno od nekih nasih koji se misteriozno povrede pred meceve repke a onda naprasno se oporave kad dodju klupske obaveze.