Ukoliko Venger ode zameniće ga Portugalac!

Autor: Nikola Miloradović
petak 10.02.2017.
20:10
Izvor: Sportske.net

Sve se više spekuliše da bi Arsen Venger mogao da napusti klupu Arsenala, sada se u trku za njegovu poziciju uključio i bivši trener Sportinga.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Upravi Arsenala ponestaje strpljenja sa Arsenom Vengerom. Čini se da je kap koja je prelila čašu poraz od Čelsija na "Bridžu", kojim je Arsenal manje-više ispao iz trke za titulu.

Februar je ponovo koban po Vengerove pulene, poraz od Čelsija je drugi vezani za "Tobdžije" u Premijer ligi, kako su prethodno izgubili i od Votforda i to na svom stadionu.

Već se "šuška" ko bi iskusnog Francuza mogao da nasledi na klupi ekipe sa "Emirejtsa", najčešće se pominje Maks Alegri iz Juventusa, a ponovo je aktuelan i Tomas Tuhel.

Novo ime na listi potencijalnih Vengerovih naslednika i strateg Monaka Leonardo Žardim!

Portugalac je napravio čudo sa Monakom ove sezone, plasirao se među 16 najboljih timova u Ligi Šampiona, a u francuskoj Ligi 1 je na čelu tabele. "Kneževi" igraju zaista sjajan fudbal ove sezone, postigli su čak 70 golova u elitnom šampionatu Francuske, nijedan tim u "ligama petice" nije ni blizu po efikasnosti.

Deluje da bi Žardim mogao da bude zaista idealno rešenje za klupu Arsenala, videćemo kako će se čitava situacija razvijati.

Italy Soccer Champions League

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Everton FC
Saturday, 11.02.2017
13:29

Vrlo je realno da Zardim dodje u London a Venga se vrati na jos 2-3 sezone u Monako

avatar
bez mene stara
Friday, 10.02.2017
22:08

Ako ode Arsen ostade samo al

avatar
Igors Stepanovs
Friday, 10.02.2017
22:00

Samo nek ide vise ali vrlo je verovatno da se to nece desiti...

avatar
NIKE
Friday, 10.02.2017
21:58

Lako je ovom dominirati u Francuskoj, tek kad dođe neki trener u Premierligu gdje su svi klubovi prilično jednakog kvaliteta i finansijske moći - vidi se razlika među trenerima, tabela sve pokaže.

avatar
Paul Dokic
Friday, 10.02.2017
23:34

Imas iste argumente kao i gluperde sa Sky. Njima su dobri treneri samo Englezi koji imaju iskustva u PL. Pokopavali su Silvu konstantno, jer kao, dokazao se samo u Portugalu i Grckoj, nema on veze sa zivotom bla bla, kako sme tek tako da dodje u PL i ostala sranja, bice ocajan, a momak je dosao i automatski podigao na visi nivo ekipu koja je bila ocajna pod engleskim strucnjakom Filanom. Konte nije imao iskustva u PL, pa opet gazi, Wenger je dosao iz Japana, pa je veoma brzo poceo da dominira. Nije do iskustva u boljoj ligi, vec do metoda, stila igre i znanja, a Leonardo Zardim zna sta radi.

avatar
Paul Dokic
Saturday, 11.02.2017
15:40

Ma nisam ja pricao nista o njima danas, samo kazem da nije bitno odakle dolazis, bitno je da li znas sta radis. A to sto ti sada kazes, vidi ovog, vidi onog, jebiga, takvo je vreme, imas previse dobrih trenera, ne mogu svi da budu prvi, imas 6 ekipa koje zasluzuju da budu u top 4, od toga 2 ce ispusiti, sto znaci da 2 sjajna trenera nece igrati LS. Slazem se za Ancelotija. Ljudi danas samo pricaju da li je bolji Konteov ili Murinjov prvi Celsi, a za mene lakoca i sigurnost sa Ancelotijem su bili najfascinantiji.

avatar
NIKE
Saturday, 11.02.2017
01:37

Vjeruj znao je i Pepica šta radi, pa kad dođe u Englesku bojim se da je zaboravio, Klop evo isto grca u borbi za četvrto mjesto, sad se i Mourinho koprca, u Premierligi samo su Fergi par puta i Mourinho jednom uspjeli odbraniti titulu prvaka, nikada više nitko to nije uspio, a realno najbolji treneri današnjice su u Premierligi ili su nedavno bili u njoj kao Anćeloti recimo.

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Saturday, 11.02.2017
00:48

Samo sto je taj kvalitet podjednako los

avatar
gunner11
Friday, 10.02.2017
21:51

Ovo ne bi bilo lose

avatar
Damian Lillard
Friday, 10.02.2017
21:23

Cim ode Venger Arsenalu ce da svane :)

avatar
Ajde?
Friday, 10.02.2017
21:14

Ma samo Arsen da se skloni, lako će se smeniti sledeći trener ukooliko bude neuspeh.