Ukratko o Ibrinom egu - koferi, jedan poziv i "podstrek" klincima u prvom timu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 16.07.2019.
12:54
Izvor: Sportske.net

Jedinstven karakter Šveđanina ne prestaje da privlači pažnju mnogih.

BETA/AP Photo/David Vincent
BETA/AP Photo/David Vincent

Povezane vesti

O egu Zlatana Ibrahimovića bi se moglo pisati danima, svima je dobro poznato koliko Šveđanin ceni sebe.

Često je to uticalo i na mnoge saigrače i ljude oko njega, pa su tako na njegov "račun" imali koristi fudbaleri koji su posle njega stizali u Pari Sen Žermen.

Naime, kada je 2012. godine stigao u Pariz, nakon dolaska u hotel morao je sam da nosi svoj prtljag što se njemu nije dopalo.

Istog trenutka je pozvao tadašnjeg (i sadašnjeg) sportskog direktora kluba Leonarda i od tada niti jedan novajlija u PSŽ nije morao da se muči.

Sa druge strane, mlađi Ibrini saigrači uvideli su i drugu stranu iste medalje kada je temperamentni napadač prvi put ušao u svlačionicu "svetaca".

Ibra je tada došao do svakog igrača u prvom timu i uredno se pozdravio sa njima, dok se igračima tek dospelim među seniore nije javio uz obrazloženje da će im se javiti tek kada budu dovoljno dobri da igraju sa njim.

Da ga nije, trebalo bi ga izmisliti...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korisnicko_ime
Tuesday, 16.07.2019
16:29

Kako ga ne volim, nakurcen lik, da se ne javis klincima jer si "iznad njih" sramota, 0 od coveka

avatar
Tuesday, 16.07.2019
15:08
avatar
xenon 1989
Tuesday, 16.07.2019
14:30

Ibra je apsolutni Kralj. :D Koliko je izmislio fudbal za izlizanog toliko je izmislio i 'ego performanse', ali ne iritantne već one simpatične. Da je kojim slučajem njegova reprezentacija osvojila Ligu nacija, on odigrao bruto 2 utakmice od kojih se na jednoj nije video, a njegov saigrač (koji je btw bio daleko bolji) proglašen za igrača turnira, Ibra se ni slučajno ne bi mrštio, duvao, okretao glavu i slagao face, već bi se slatko nasmejao i prokomentarisao da je to nagrada za 'najboljeg posle njega', jer on 'nije u konkurenciji'. Isto tako se ni slučajno ne bi pitao 'šta još treba da uradi da bi osvojio ZL?' već bi se nasmejao i prokomentarisao da je ZL samo 'utešna nagrada' za sve one koji su igrali u eri 'velikog Zlatana'. :D Zato on ne može da bude idol klincima ispod 10 godina, jer oni to ne razumeju...