Umalo tuča na klupi Milana usred derbija - Kesi vs Bilja!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.03.2019.
23:40
Izvor: Sportske.net

Šta se desilo?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan je večeras poražen u gradskom derbiju od Intera sa 3:2 na ''San Siru'', a sredinom drugog poluvremena došlo je i do jednog incidenta na klupi ''Rosonera''.

Naime, u 69. minutu meča, trener Milana Đenaro Gatuzo odlučio je da umesto Kesija na teren pošalje Kontea, što je izazvalo žestoku Kesijevu reakciju.

Kada je došao na klupu, Kesiju je saigrač Lukas Bilja nešto dobacio, što je tamnoputog fudbalera Milana potpuno izbacilo iz takta, pa je čak pokušao i fizički da se obgračun a sa Biljom, ali su ga ostali saigrači sa klupe uspeli da ga odgovore od te namere.

Posle meča su zajdno izašli pred novinare, Kesi je istakao da je ''proradio adrenalin'', da je bio nezadovoljan zbog izmene, jer je smatrao da još ima šta da pokaže na terenu.

U svlačionici se izvinio Bilji.

''On je stariji od mene, treba da učim od njega. Žao mi je'', istakao je Kesi posle meča, a Bilja je naglasio da su u svlačionici rešili problem, uz opasku da ovakve stvari štete klubu i ne smeju da se dešavaju.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol (NewProfile)
Monday, 18.03.2019
01:31

Nista strasno, ali nije lepo gledati ovakve scene. Pitam se sta je mogao da doprinese, igrao je zalosno. Inace pohvalio bi Galjardinija, igrao je vrlo dobro.